“Mazā Brīnumzeme” ir izglītības un radošo tehnoloģiju centrs, kurš saviem apmeklētājiem piedāvās cilvēku rokām radītas un izveidotas teju reālistiskas mini-pasaules, kurās ir pilsētas un lauki, brauc mašīnas un vilcieni, dienu nomaina nakts, aug koki, puķes, zāle, ganās lopi un savās ikdienas gaitās dodas cilvēki.

Šis centrs būs viens no tiem, kas savā darbībā piedāvās dažādās izglītojošas un reizē izklaidējošas nodarbības kā skolēniem, tā arī pieaugušajiem. Piedāvās nodarbības modeļu būvē, programmēšanā, kā arī citās jomās, kas saistītas ar tehniku un inženierzinātnēm. Jāteic, ka šis ir viens no tiem izglītības un radošo tehnoloģiju centriem, kur pieaugušajiem noteikti nevajadzēs sēdēt malā.

“Mazā Brīnumzeme” būs lieliska vieta, kur jaunā paaudze varēs iegūt dažādas jaunas zināšanas par drošību ne tikai uz ceļa, bet arī mājās. Tiks attīstīta telpiskā domāšana un veicināta interese par tehniskajām zinātnēm. Skolēniem būs iespēja apgūt prasmes strādāt komandā, saliedēt kolektīvu un atklāt jaunus talantus.

“Mazā Brīnumzeme” piedāvā arī iespēju pieteikties dažādām ekskursijām un uzrīkot privātas ballītes ar jaunu saturu, aizraujošām un tuvinošām nodarbēm.

Izglītības un radošo tehnoloģiju centrs Siguldā savus durvis vērs maijā sākumā Laurenču sākumskolas jaunajā ēkā, pārceļot to no Cēsīm uz Siguldu un papildinot ekspozīciju.

Vairāk par “Mazo Brīnumzemi” uzzini šeit!

Foto: “Mazā Brīnumzeme”

youtube icon
Abonēt youtube