Daži seksa padomi paredzēti īpašām dzīves situācijām, kad ir vēlme visu nedaudz “atdzīvināt”. Neatkarīgi no tā, vai seksa dzīve kļuvusi nedaudz garlaicīga, vai arī vienkārši vēlies izmēģināt kaut ko jaunu, sekojošie padomi noteikti būtu jāizmēģina katrai sievietei vismaz reizi mūžā. 

Tu nevari zināt, kad iegūtās zināšanas būs iespēja likt lietā…

1. Atļaujies būt savtīga

Dažkārt tu drīksti atļauties savas vēlmes un baudu nostādīt pirmajā vietā. Vienkārši pasaki skaidri un gaiši, ko tieši vēlies un izbaudi to. Protams, visam ir jābūt balansā, un tu nedrīksti kļūt par tirānu, taču, ja visu laiku uztrauksies tikai par partnera vēlmēm, pati nekādi neiegūsi gaidīto baudu.

2. Izmanto lubrikantu

Kas to būtu domājis, ka neliela tūbiņa spēs ieviest revolūciju tavā seksa dzīvē? Tikai neliels daudzums kvalitatīva lubrikanta diskomfortu spēj pārvērst īstā ekstāzē. Sievietes dabisko lubrikāciju ietekmē dažādi faktori – dehidratācija, prethistamīna līdzekļi, hormonālās tabletes, stress, antidepresanti, grūtniecība un pat zīdīšana, taču tev nav tas jāpacieš. Dzimumakta laikā nebaidies izmantot lubrikantu, tas procesu padarīs patīkamāku, pastiprinās baudas receptorus, uzlabos jutīgumu, paildzinās visu procesu un, protams, novērsīs iespējamās sāpes.

3. Uzvelc kaut ko pavedinošu

Jauna apakšveļa patiesi spēj palielināt pašapziņu gultā. Seksīga, jutekliska apakšveļa ļauj iejusties dažādos tēlos, aiz muguras uz mirkli atstājot ikdienas dzīvi. Taču neaizmirsti, kad tas, ko velc mugurā, domāts jums abiem – veļai jābūt ērtai, ne tikai skaistai. Ja kaut kas kaut kur niezēs un spiedīs, nekāds patīkamais un atmiņā paliekošais sekss nebūs.

4. Kopā ar partneri noskaties kādu erotisko filmu vai porno

Gluži tā pat kā seksa rotaļlietas, arī šāda rakstura filmām nevajadzētu būt solo aktivitātei. Pieaugušo filmas var būt arī partneru lieta… Velti laiku, lai atrastu ko tādu, kas patīk abiem. Neticēsi, cik ļoti patīkama un pārsteidzoši jautra var būt šī aktivitāte.

5. Aizkavē procesu

Kad esi ilgtermiņa attiecībās, bieži vien vakars noslēdzas, ērti ietinoties segās pie kāda abiem tīkama seriāla, nevis kaislīgi un jutekliski. Atgriezieties pirmsākumos, un, pirms ķeraties klāt pie seksa, aizejiet vakariņās vai uz kādu pasākumu. Gaidīšana vairos spriedzi un viss šķitīs daudz patīkamāk.

6. Izspēlē pakļautās un pakļāvēja spēlītes

Nekāda sasiešana vai roku dzelži (ja vien, protams, ļoti gribas, tad droši), vienkārši sāc to kā piedzīvojumu, kā pakļāvēja. Pēc tam mainiet lomas.

7. Pārstāj dzīties pakaļ orgasmam

Kad to nesasniedz, spiediens, kuram pakļauj savu ķermeni, liek tev justies neērti un saspringtai. Jo vairāk dzenies pēc tā, jo mazāk izbaudi pašu seksu un tuvību ar mīļoto. Dažkārt vienkārši jāpieņem, ka šī, iespējams, nebija tava nakts, un tas nekas, koncentrējies uz procesa izbaudīšanu. Tu nekad nevari zināt, iespējams, tieši relaksēšanās un atslābināšanās tev negaidīti atnesīs kāroto.

Saistītās tēmas: attiecībassekss

youtube icon
Abonēt youtube