Ja šī ir viena no tām dienām, kad neko negribas gatavot, tad šis ir īstais variants.

Cēzara salāti nekad nav peļams variants, tādēļ apvienojumā ar tortillu top izcila uzkoda vai vakariņu variants tiem, kam ir neliels slinkums ēdiena gatavošanai. Ātri un noteikti ērti ikdienas steigā.

Sastāvdaļas:

♦ 800 grami jeb 3 kārtīgas glāzes saplūktu romiešu salātu
♦ 500 grami ceptas vistas, sagrieztas
♦ 6 šķēles cepta bekona
♦ 50 grami sarīvēta parmezāna siera
♦ 50 grami grauzdiņu
♦ 125 ml Cēzara mērces
♦ 5-6 tortillas

Viss ir pavisam vienkārši – bļodā sajauc visas sastāvdaļas (izņemot tortillu). Kārtīgi samaisi, lai viss sasūcas ar mērci.

Pēc tam gatavos salātus liec uz tortillas. To sarullē un baudi! Voulā! 🙂

Avots

Saistītās tēmas: Cēzara salātikulinārijareceptestortillauzkoda

youtube icon
Abonēt youtube