Pirms pāris dienām Saeimas deputāts un partijas “KPV LV” līderis Artuss Kaimiņš savā Facebook profilā visai skaļi paziņojis, ka Ventspilī tiks veidota viņa pārstāvētā partija ar mērķi “padzīt Lembergu”.

“Pēc vēlēšanām Ventspils varēs pamosties no murga un bailēm. Tāda iespēja tiešām pastāv,” raksta Kaimiņš. Viņš arī atklāja, ka esot runājis ar neskaitāmiem ventspilniekiem, kas atbalsta “KPV LV”, taču tie baidoties atklāti iesaistīties. Lembergs esot iebiedējis cilvēkus.

“Katram ir saistība ar pašvaldību – strādā pats, strādā radi, strādā draugi. Cilvēki zina, ka tikko publiski parādīsies, sekos represijas. Tas var beigties pēc mēneša. Es gatavoju neatkarīgo sarakstu Ventspilij no “KPV LV”. Nāc sarakstā. Nebaidies! Parādi, ka Ventspilī vēl ir cilvēki, kuri zina savas tiesības un nav zaķpastalas. ”KPV LV” uzklausīs kritiku un ļaus cilvēkiem teikt to, ko domā.
Laikam vara ir balstīta uz psiholoģisko teroru un represijām, tādai varai Ventspilī ir jābeidzas. Tev ir dažas dienas, lai pieņemtu lēmumu. Lūdzu dalies ar šo.”

Kaimiņš arī paziņojis, ka personīgi tiksies ar katru, kurš izrādīs interesi iesaistīties “KPV LV” darbībā.

Foto: LETA

Saistītās tēmas: Aivars LembergsArtuss KaimiņšKPV LVVentspils

youtube icon
Abonēt youtube