Rīgas iedzīvotāji un pilsētas viesi 1. maijā tiek aicināti aktīvi un enerģiski pavadīt brīvdienu, dodoties kopīgā velobraucienā pa Rīgu un kopā ar „Sporto Rīga” profesionālajiem treneriem atklājot brīvdabas sportošanas sezonu. Pasākuma noslēgumā dalībniekus priecēs Dj Toms Grēviņš un grupas „Otra Puse” koncerts.

Iedzīvotāji tiek aicināti doties kopīgā velobraucienā, kas sāksies pie „Arēnas Rīga” un noslēgsies Lucavsalā. Velobrauciena maršruts būs aptuveni 12 km garš, un tas būs pa spēkam ikvienam velobraucējam. Starta punktā plkst 12. 00 pie „Arēnas Rīga” treneru vadībā notiks pasākuma dalībnieku iesildīšanās treniņš. Velobrauciena laikā dalībniekiem tiks garantēta drošība, tehniskā, kā arī medicīniskā palīdzība.

Velobrauciena finišā ap plkst 14.00 Lucavsalā (Dienvidu pusē) dalībniekus sveiks un uzmundrinās populārais Dj Toms Grēviņš. Savukārt „Sporto Rīga” treneri vadīs kopīgu „atsildīšanās” treniņu un izlozēs abonementus uz sporta zāli „People Fitness”. Klātesošie tiks lutināti ar karstu kafiju vai tēju no „Coffee Tower” un gardu zupu, ko piedāvās „Ghetto Burger”.

Ap plkst. 14.30 uz skatuves kāps mūziķis Normunds Pauniņš, kurš kopā ar grupu „Otra puse” un Antru Stafecku sniegs iedvesmojošu koncertu.

Pasākuma laikā darbosies „Sporto Rīga” telts. Tajā iedzīvotājiem būs iespēja ar kvalificētiem treneriem konsultēties par to, kā uzsākt pareizi sportot. Treneri aicinās izmēģināt lēno skriešanu un pastāstīs, kā pareizi izmantot sporta inventāru. Klātesošie tiks iepazīstināti ar Rīgas pašvaldības nodrošināto bezmaksas brīvdabas treniņu programmu. Šeit varēs aprunāties par veselīga dzīvesveida jautājumiem, kā arī nogaršot sporta uztura jaunākos produktus no „Baker Nutrition” un „Arkan”.

Dalība pasākumā ir bez maksas. Pasākumu ar Rīgas pašvaldības atbalstu organizē Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments ( RD IKSD) sadarbībā ar lielāko velosipēdistu pasākumu organizatoru Latvijā – Igo Japiņu (Igo Japiņa Sporta aģentūra), kustībām „Ghetto Games” un „Sporto Rīga” un partneriem „Coffee Tower” un „Ghetto Burger”.

Saistītās tēmas: AtklāšanaSportsVelosvētki

youtube icon
Abonēt youtube