“Daudzas pilsētas vienā” – tāds ir šo piecu reklāmu sauklis. Šo piecu reklāmu mērķis ir iepazīstināt Rīgu caur piecu dažādu vietējo iedzīvotāju skatu punkta un viņu tik dažādajām kaislībām.

Kaut arī viņu ceļi iespējams reiz krustojušies, katram Rīgā ir savs ceļš ejams. Apzinoties šo dažādību, uzzināsi, cik kontrastiem bagāta ir mūsu galvaspilsēta un kā katru dienu šeit var nobaudīt, ieraudzīt, sadzirdēt un izjust dažādību.

1. Sieviešu blogera pieturvietas

Stāsts: Iepazīsti grezno Rīgas pusi sieviešu dzīvesstila blogera pavadībā. Viņš Tevi zirga mugurā aizvedīs uz apslēpto sieviešu pasauli pašā Rīgas sirdī, kur Tu piedzīvosi luksusa šopingu, ekstravagantu atpūtu labākajā spa un izsmalcinātu izklaidi, kad saule norietējusi. Sagatavojies būt dievināta un dievināt šo pilsētu, kas liks tirpām skriet pār Tavu muguru.

2. Mežonīgais piedzīvojums ar senioru

Stāsts: Būdama 800-gadīga pilsēta, Rīga joprojām ir jauna savā sirdī. Gluži tāpat kā Rīgas seniors – šis otrreizējas pārstrādes tīneidžeris, kurš atstās Tevi uz pauzes un pa īstam “parādīs Rīgu” ar espresso dzeršanas sacensībām un ielaušanos galeriju atklāšanas ballītēs. Tu nekad neaizmirsīsi fascinējošos skatus un jūgendstilu pat pēc tekilas, kuru seniors Tev izrakstīs kā labākās zāles atmiņas uzlabošanai.

3. Mācītāja ceļš

Stāsts: Mistiskā Rīgas mācītāja ceļi ir grūti izdibināmi. Kopā ar viņu Tu dosies iepirkties nakts tirgū, pieredzēsi iesvētības un pusnakts sprediķi greznā vīna bārā. Viņš ņems Tevi līdzi pārraudzīt pilsētu no skatu torņiem un atpūsties parkā ar ekstrēmiem skeiteriem. Rīgas mācītājs stiprinās Tavu ticību un ļaus noticēt Rīgas brīnumiem.

4. Skolotājas norādes

Stāsts: No kā gan labāk mācīties, ja ne no skolotājas? Esi gatavs nolikt eksāmenu jautrības priekšmetā, cīnīties par labu atzīmi uz deju grīdas un pierādīt savas prasmes negulēt līdz rītam. Rīgas mežonīgākā skolotāja nepiedod slinkumu un nepieņems attaisnojumus nogurumam. Saņem labāko mācību par Rīgas naktsdzīvi. Rīga ir pilsēta, kura guļ gandrīz tikpat maz, kā Ņujorka.

5. Dodies izbraucienā ar taksistu

Stāsts: Kamēr kulturālais taksists vedīs Tevi maģiskā ceļojumā pa Rīgas skaistākajām vietām, taksometra skaitītājs tikšķēs Vāgnera mūzikas ritmā. Viņš parādīs māju, kurā agrāk dzīvoja (Vāgners, nevis taksists) un koncertzāli, kas nosaukta viņa vārdā (arī Vāgnera). Šis brauciens mielos Tavu pēc kultūras izslāpušo dvēseli, atklājot Rīgas skaistākās vietas un arhitektūru.

Avots: LiveRiga

Saistītās tēmas: LiveRigareklāmasRīgaVideo

youtube icon
Abonēt youtube