Bokseris Mairis Briedis neapšaubāmi šobrīd ir teju pats populārākais pašmāju sportists. Savu čempiona titulu viņš sīvā cīņā izcīnīja 1. aprīļa vakarā Dortmundē, pārspējot vācieti Marko Huku. Taču, tieši šobrīd vēl spraigāka cīņa rit par sportista kreklu ar autogrāfu, ko Briedis uzdāvināja labdarības fondam “RH3”.

Vēl dažas stundas labdarības izsolē ir iespēja savā īpašumā iegūt boksera Maira Brieža kreklu ar autogrāfu. Sportists fonda “RH3” telpās viesojas pirms pāris dienām un labdarībai ziedoja savu kreklu ar autogrāfu. Vairāk solīšana par šo ekskluzīvo suvenīru sākās pagājušajā piektdienā ar starta summu 5 eiro. Šodien – izsolei tuvojoties noslēgumam, par Brieža kreklu jau piesolīti 235 eiro. Un visdrīzāk izsoles pēdējā stundā šī summa pakāpsies vēl uz augšu.


Šo kreklu var nosolīt

Jāatgādina, ka “RH3” fonds ir bezpeļņas organizācija, kura palīdz atveseļoties bērniem, kurus skārušas onkoloģiskās saslimšanas. Ik nedēļu fonda mājas lapā risinās aktuālas izsoles, kurās faniem ir iespēja nosolīt pašmāju un ārzemju populāru sportistu dāvātos suvenīrus. Fonds iesaista savos pasākumos Latvijas sabiedrību un sniedz atbalstu bērniem un jauniešiem (līdz 18 gadiem), kuri ir saskarušies ar onkoloģiskām saslimšanām. Fons apmaksā pēc operāciju rehabilitācijas, medikamentus, medicīniskās aparatūras, apģērbus, sadzīves priekšmetus, higiēnas preces, veselīgu uzturu un rotaļu, kultūras pasākumu apmeklēšanu, kā arī labdarības pasākumu rīkošanu. “RH3” fondu 2013. gadā dibināja futbolists Raivis Hščanovičs.

Foto: publicitātes foto un  fonds “RH3”

 

Saistītās tēmas: Labdarības FondsMairis BriedisRH3Sports

youtube icon
Abonēt youtube