Dziedātāja Laima Vaikule šonedēļ savus fanus iepriecināja ar nelielu ieskatu  šogad Jūrmalā gaidāmajā festivālā “Laima Rendez Vous Jūrmala”. Kaujinieciskā ietērpā un arī raksturā Vaikule lika noprast, ka festivāls ir iešūpojies un viņa nebūt nedomā sēdēt uz veciem lauriem. Un nenoliedzami dziedātāja ir atguvusies no gada sākumā piedzīvotājām veselības likstām un izskatās  vēl valdzinošāka.

25.aprīļa pēcpusdienā golfa klubā “Viesturi” festivāla idejas autore un saimniece Laima Vaikule satikās ar festivāla organizatoriem, atbalstītājiem un mūziķiem, lai plašāk iepazīstinātu ar šīs vasaras festivāla programmu un gaidāmajiem pārsteigumiem.  Vaikule stāstīja par festivāla programmu, vienlaikus atceroties savas iepazīšanās ar māksliniekiem vai kopīgus piedzīvojumus. Festivāla koncepcijā svarīgi ir arī Latvijas mūziķi, kuri nebeidza bārstīties ar komplimentiem namamātes virzienā. Vaikule pasākumā bija tērpusies militārās noskaņās, bet  apģērbs esot tikai kā mājiens, ka visa festivāla radošā komanda jau tagad ir pilnā kaujas gatavībā. Un to dziedātāja pierādīja jau pēc dažām stundām savā blogā publicējot foto no mēģinājuma Dzintaru koncertzālē. Un jāsaka, ka Laima ar katru festivālu paliek arvien krāšņāka un seksīgāka.

Jāatgādina, ka gada sākumā ziemas prieku baudīšana latviešu estrādes dīvai bija visai nepatīkama – viņa guvusi kājas traumu un atveseļošanās laikā bija spiesta atcelt koncertus. Pat pārciestā operācija un ilgais rehabilitācijas periods ASV nav spējis apturēt dziedātājas darba sparu un jūlijā mūs gaida īsts šovs.

 

Foto: laima.com un Jānis ogle

Saistītās tēmas: Laima Rendez Vous JūrmalaLaima Vaikule

youtube icon
Abonēt youtube