Aprīļa noslēdzošajā nedēļas nogalē, Liepājas Olimpiskajā centrā gaidāmi kultūras, sporta un izglītojoši pasākumi, informē LOC Sabiedrisko attiecību speciāliste Anete Mūrniece. LOC Rožu zālē viesosies Karaliskais Improvizācijas teātris, par bērnu un vecāku saskarsmi runās psiholoģijas centra “Ģimenei” rīkotajā konferencē, kā arī norisināsies pilsētas čempionāts galda tenisā, futbola cīņas Supergirl Cup un SynotTIP virslīgā, un spēle par iekļūšanu Olybet Basketbola līgas pusfinālā.

Jau šovakar, 28. aprīlī pulksten 19:00, LOC Rožu zālē viesosies Karaliskais Improvizācijas teātris, kurš vienaldzīgu neatstās nevienu skatītāju. Šoreiz KIT improvizatori sagatavojuši drāmu, kura, aptuveni divu stundu garumā, liks smieties pat nopietnākajiem apmeklētājiem. Biļetes pieejams “Biļešu serviss” kasēs un internetā.

Sestdien, LOC Rožu zālē notiks Radošā psiholoģijas centra “Ģimenei” organizēta reģionālā konference “Vecāki no 20. gadsimta, bērni no 21. gadsimta”. Konferencē piedalīsies Pēteris Urtāns, Vita Kalniņa, Gundega Tomele, Elīna Zelčāne, Iveta Gēbele un Daina Dziļuma. Organizatoru mērķis ir veicināt sabiedrības diskusiju par bērnu attīstību. Konferences sākums pulksten 9:00.

Nedēļas nogalē, no 29. aprīļa līdz 1. maijam, Liepājas Olimpiskajā centrā norisināsies Liepājas Atklātais čempionāts galda tenisā. Dalībnieki tiks sadalīti sieviešu un vīriešu kategorijās, vienspēlēs un dubultspēlēs gan jauniešu, gan pieaugušo konkurencē. Sportistiem, kuri nav reģistrējušies iepriekš būs iespējams pieteikt savu dalību čempionātā norises dienā 30 minūtes pirms sacensību sākuma. Starp sacensību dalībniekiem būs arī pārstāvji no Lietuvas. Sacensības norisināsies LOC Volejbola zālē.

Sestdien,29. aprīlī, LOC Stadiona “Daugava” rezerves laukumā tiks aizvadīts “Supergirl Cup”, kurā startēs U12 vecuma grupas meitenes no 8 komandām – “Talsi NS”, “Tukums 2000”, FK “Ventspils”, “AFA Olaine”, FK “Iecava”, “RFS”, FK “Banga” no Lietuvas un Liepājas pārstāves no FK “Liepāja”. Turnīra sākums pulksten 11:00. Ieeja skatītājiem bez maksas.

Savukārt, LOC Arēnā tiksies basketbola fani, lai atbalstītu liepājniekus OlyBet Latvijas Basketbola līgas ceturtā ceturtdaļfināla spēlē. Par iekļūšanu pusfinālā “Liepāja/Triobet” cīnās ar “Valmiera/Ordo” komandas pārstāvjiem. Līdz šim liepājnieki izcīnījuši vienu uzvaru, bet valmierieši triumfējuši divās spēlēs. Pusfinālā iekļūs komanda, kura izcīnīs trīs uzvaras, tādēļ abām komandām šī spēle ir ļoti svarīga. Spēles sākums pulksten 17:00.

Nedaudz vēlāk, pulksten 18:00, LOC Stadionā “Daugava” aizvadīsim SynotTIP virslīgas spēli, kuras ietvaros FK “Liepāja/Mogo” dosies cīņā pret “Spartaks Jūrmala”. Šajā sezonā pirmo reizi spēle norisināsies uz laukuma ar dabīgo segumu. Biļetes iespējams iegādāties “Biļešu Serviss” kasēs un internetā, kā arī stadiona kasē spēles dienā.

Pirmdien, 1. maijā, LOC Arēnā gaidāmas cīņas VEF Latvijas Jaunatnes Basketbola līgas ietvaros. Šoreiz laukumā tiksies “Liepāja” un “Valmiera” meitenes vienā vecuma grupā. Spēļu sākums pulksten 12:30. Ieeja skatītājiem bez maksas.

Atgādinām, ka LOC baseins brīvdienās atvērts no pulksten 9:00, SPA zona – no 10:00. LOC Baseins&SPA ir lieliska vieta, lai atgūtu spēkus pēc nogurdinošās darba nedēļas, bet tie kuri vēlas aktīvāku atpūtu, aicināti apmeklēt LOC Ledus HALLES publiskās slidotavas.

Foto: Oficiālais logo

Saistītās tēmas: LiepājaLiepājas Olimpiskais centrsPasākumi

youtube icon
Abonēt youtube