Apdrošināšanas sabiedrība “Seesam” pirms valsts svētku brīvdienām, aicina pievērst pastiprinātu uzmanību mājokļu drošībai. “Seesam” apkopotie dati par pieteiktajām atlīdzībām liecina, ka ielaušanās dzīvokļos un privātmājās un to apzagšana svētku dienas notiek pat līdz četrām reizēm biežāk kā ikdienā.

Seesam” privātpersonu īpašuma adprošināšanas eksperts Arnolds Linītis norāda: “Mūsu dati liecina, ka trešā daļa no visiem konkrētajā svētku mēnesī notikušajiem zādzību gadījumiem notiek tieši svētku dienā. Dodoties garākās brīvdienās, iesakām visiem pievērst pastiprinātu uzmanību mājokļa drošībai. Tradicionālākais veids, kā pasargāt savu mājokli ir aprīkojot to ar signalizāciju, taču mūsdienu tehnoloģijas piedāvā arī daudz citu iespēju, piemēram, novērot mājokli ar interneta palīdzību.”

Domājot par mājokļa drošību Jūsu prombūtnē, “Seesam” iesaka izvēlēties apsardzes uzņēmumu, kura ekipāžā var ierasties dažu minūšu laikā. Izvietot mājoklī laika reljefus, kas ilgākas prombūtnes laikā periodiski ieslēdz un izslēdz gaismu. Aprīkot ar izturīgām un kvalitatīvām slēdzenēm durvis un logus. Izvēlēties pastkastīti, kas neļauj viegli pārliecināties par īpašnieku prombūtni.

Seesam Insuarance AS” Latvijas filiāle ir Somijā lielākās un atpazīstamākās nedzīvības apdrošināšanas kompānijas ‘’OP Insurance Company Ltd.’’ 100% meitas uzņēmums, kas darbojas Somijā lielākās finansu grupas “OP-Financial Group” sastāvā. Starptautiskā reitingu aģentūra “Standard & Poor`s” ir piešķīrusi “OP Insurance Company Ltd.” drošības reitingu AA-, kas ir viens no augstākajiem starp Skandināvijā esošajām apdrošināšanas kompānijām.

Saistītās tēmas: ApdrošināšanaMājoklisSeesamSVētkizādzības

youtube icon
Abonēt youtube