“Taxigo” tuvākajos mēnešos sāks aktīvu paplašināšanos uz ārvalstu tirgiem, sagatavošanās darbi šobrīd notiek septiņos tirgos. Sākot no pagājušās nedēļas, simtiem taksometru vadītāju no trim taksometru firmām savus pakalpojumus piedāvā lietotnē “Taxigo”. Vēl trīs taksometru firmās notiek apmācība, līdz jūnijam taksometru skaits palielināsies līdz 300, un līdz gada beigām “Taxigo” cer sev pievienot jau 1000 Rīgas taksometru,” klāstīja “Taxigo” dibinātājs un vadītājs Eduards Dubrovskis (Eduard Dubrovski).

Viņš norādīja, ka atšķirībā no citām līdzīgam lietotnēm “Taxigo” informē tikai par licencētajiem oficiālajiem taksometriem, piedāvājot viņiem platformu, kurā ikvienai taksometru firmai saglabājas sava identitāte un savas cenas. “Mūsu biznesa modelis ir palīdzēt taksometru firmām augt un atrast jaunus klientus, nevis atņemt tām tirgu, tādēļ mūsu aplikācijā vienmēr ir redzami automobiļu attēli, kā arī firmas nosaukums un cenas. (..) Tuvākajā nākotnē taksometra pasūtītājs jau pirms brauciena varēs redzēt arī informāciju par vadītāju, kurš brauc viņu apkalpot. Ticam, ka klientiem patīk maksimāls caurspīdīgums, tas arī padara braucienu taksometrā drošāku,” pauda “Taxigo” dibinātājs, piebilstot, ka sadarbības uzņēmumiem netiek diktētas cenas vai kvalitāte un apmaksas veidi.

“Taxigo”, kas darbību sāka 2015. gadā, ir apvienoti vairāk nekā 2000 Igaunijas taksometru no 50 taksometru firmām. Ar “Taxigo” sistēmas starpniecību Igaunijā vienā mēnesī veic vidēji 150 000 braucienu.

Saistītās tēmas: IgaunijaTaksometriTaxigo

youtube icon
Abonēt youtube