Šajā pavasarī milzu popularitāti sociālajos tīkos izpelnījušās fotogrāfijas ar ziedošām Sakura jeb rozā japāņu ķiršiem. Kopumā Instagram vairāk nekā pieci miljoni cilvēku ir publicējuši bildes, kurās viņi redzami pie rozā krāsā ziedošajiem kociņiem. Arī vairākas pašmāju slavenības nav laidušas garām iespēju iemūžināt sevi, baudot pavasarīgo mirkli un Sakuras. Portāls www.ritakafija.lv piedāvā aplūkot TOP 4 saulainākās no mūsu slavenību fotogrāfijām ar Sakura ziediem.

 

  1. Mīlestība ceļ debesīs

Skatoties uz balerīnas Evelīnas Godunovas un viņas mīļotā vīrieša baletdejotāja Jevgēnija fotogrāfijām pie Sakura kokiem, ir skaidrs, ka gaisā virmo gan saldenā ziedu smarža, gan mīlestība. Un pavasaris jau arī ir iemīlēšanās un mīlestības laiks, bet rozā ķiršu ziediņi tam ir tikai fons. Balerīna ar draugu pie Sakura pozēja savā šī brīža dzīves vietā Dienvidkorejas galvaspilsētā Seulā.

  1. Vīrietis labākajos gados

Mūziķis Žoržs Siksna pirms kāda laika ieskandināja savu 60 gadu jubilejas koncerttūri ar kruīzu uz Zviedrijas galvaspilsētu Stokholmu. Staigājot pa pilsētu, mūziķis un viņa mīļotā sieviete Anna (no kreisās) vēlējās romantisku kopbildi pie ziedošajiem ķiršiem. Taču slava dara savu, un visos kadros pamanījās ielavīties arī mūziķa daiļrades cienītājas. Tomēr rezultātā fotogrāfija tik un tā sanāca brīnišķīga, un Žoržs droši var teikt: “Es esmu vīrietis labākajos gados.”

  1. Patiess prieks

Sievietes ir ļoti gaisīgas būtnes un reizēm pietiek ar nelielu smaržojošu ziediņu, lai viņas atplauktu smaidā. Tā vismaz notika ar dziedātāju Jekaterinu Elizabeti Tindemarku jeb Katy Tindemark. Šīs pavasarīgās dvesmas Stokholmas centrā  sievietei ļāva aizmirst ikdienišķās rūpes un mācības zviedru valodā.

  1. Ko tu skaistai padarīsi? …

Skaistumkaraliene Marika Ģederte paspēja notvert saulainos mirkļus tepat Rīgā un savām acīm aplūkot Sakura ziedēšanu Uzvaras parkā.  Un, patiešām, ziedošais ķiršu koks šajā blondīnes bildē izskatās episki skaists.

 

 

 

 

 

youtube icon
Abonēt youtube