No 15.maija taksometru izsaukšanas mobilā platforma “Taxify” būs pieejama arī Daugavpilī, aģentūrai BNS pavēstīja “Taxify”.

Lēmums saistīts ar uzņēmuma plāniem turpināt attīstību un piedāvāt mobilās platformas pakalpojumus ne tikai galvaspilsētā, bet arī reģionos.

Sākumā lietotnē būs pieejami pieci licencēti taksometri, kas darbosies Daugavpils teritorijā. “Šobrīd gribam pārliecināties par pieprasījumu un potenciālo klientu interesi par “Taxify” tehnoloģiju un risinājumu. Vadoties no pasažieru un pilsētas iedzīvotāju aktivitātes, ja reakcija būs pozitīva – un mēs ceram, ka tā arī būs – tad jau tuvākā mēneša laikā palielināsim lietotnē pieejamo taksometru skaitu,” pauda “Taxify” reģionālais vadītājs Latvijā Juris Krūmiņš.

Patlaban Daugavpilī ir 80 licencēti taksometru pārvadātāji un otrs lielākais pasažieru pārvadājumu skaits valstī. Ņemot vērā klientu aktivitāti un atsauksmes, piedāvājot pakalpojumu Daugavpilī, “Taxify” izvērtēs iespēju tuvākajos mēnešos piedāvāt pakalpojumu arī citās Latvijas pilsētās.

“Taxify” reģionālais vadītājs Latvijā Krūmiņš aģentūrai BNS iepriekš atklāja, ka tiek apsvērta iespēja pakalpojumu piedāvāt arī Liepājā.

“Taxify” ir starptautisks transporta tīklu uzņēmums, kura galvenā mītne atrodas Tallinā, Igaunijā. “Taxify” darbojas 18 valstīs Eiropā, Rietumāzijā, Āfrikā un Meksikā. Uzņēmums attīsta un pārvalda mobilo lietotni, kas ļauj cilvēkiem izsaukt taksometru vai privāto vadītāju, izmantojot viedtālruni.

 


Attēls: youtube

Saistītās tēmas: DaugavpilsPielikumsTaxify

youtube icon
Abonēt youtube