11. maija rītā Kaspars Upaciers jeb tautā labāk zināms kā Ufo, savā Facebook profilā publicēja ierakstu, kurā teju vai izkrata savu sirdi par plānotajām stingrajām kvalitātes prasībām saistībā ar Latvijas karoga auduma izvēli.

“Acīmredzot, ir tādi, kam riktīgi nav ko darīt, un kas uzskata, ka cilvēki ir pilnīgi IDIOTI,” tik skarbi savā profilā izsakās Ufo.

“Latvijas karogam regulēs auduma izvēli. Kas tas par sviestu? Komisijas un speci spriedīs. Deputāti lems un pieņems. Naudu un laiku tērēs, jo redz, vienai “kultūras tantei” kaut kas neiepatikās,” turpina Ufo.

Ramona! Jūs tiešām domājat, ka tauta ir tik debila, lai iegādātos un lietotu Latvijas karogu, kas izskatās pēc mēsla? Karoga krāsu un izmērus likums jau regulē, bet nē, vajag vēl labot un papildināt, jo darīt, laikam, nav ko…

Kā informē “lsm.lv“, tiek plānotas stingrākas kvalitātes prasības Latvijas valsts karoga izgatavotājiem, jo iedzīvotāji esot novērojuši, ka pie mājām izkārto karogu krāsas mēdz atšķirties, līdz ar to tiks piemērotas stingrākas prasības karoga materiālam, lai tas, neatkarīgi no laika apstākļiem, nezaudētu savu krāsu.

Tāpat, Ufo savā ierakstā sadusmojies par tagad tik aktuālo tēmu par dzīvnieku izmantošanu cirkā.

Ko var ņemties ar to Cirku un dzīvniekiem! Ināra! Domājiet, kā saglābt un uzlabot vēsturisko ēku, bet par dzīvniekiem, lai domā trupu vadītāji. Jūs šobrīd nodarbojaties ar demokrātijas principu graušanu un manu tiesību ierobežošanu.

Cirks, tā pat kā Dziesmu svētki, ir tradīcija!

Ja tauta negribēs redzēt, kā “moka” zvērus, tad uz izrādēm neies. Esmu apmeklējis daudzas, Jūsu pieminētā “Cirque du Soleil” izrādes, kurās tiešam neizmanto dzīvniekus, jo tāds ir trupas vadītāju uzstādījums, bet cilvēks bez kājas breiko un pundurus mētā pa gaisu… ko nu? Atnāk te visādi… un zin, kā vajag!
Atvainojiet, pilna sirds.”

Foto: BNS

Saistītās tēmas: Kaspars UpaciersLatvijas karogsUfo

youtube icon
Abonēt youtube