Francijas futbola kluba “Monaco” jaunā zvaigzne Kilians Mbapē šā gada laikā izpelnījies milzīgu futbola sabiedrības uzmanību. 18 gadus vecais futbolists kļuva par komandas līderi un palīdzēja Monako vienībai aizcīnīties līdz UEFA Čempionu līgas pusfinālam.

Tajā gan Monako divu spēļu summā zaudēja Turīnas “Juventus”. Vēl kāds interesants fakts – viens no visu laiku labākajiem futbolistiem Lionels Mesi nekad nav pārspējis leģendāro itāļu vārtsargu vārtsargu Džanluidži Bufonu, taču Mbapē gan to paveica atbildes spēlē pret “Juventus”.

Par uzbrucēju interesējas pasaules futbola dūži un spekulē runas, ka futbolistu tuvākajos gados varētu pārdot par vairāk kā 100 miljoniem eiro, kas būtu jauns pāreju rekords. Līdz šim rekords pieder Polam Pogbā, kurš aizvadītajā gadā pameta ”Juventus” un pievienojās Mančestras ”United” tieši par 100 miljoniem.

Mbapē jau tagad kļuvis par zvaigzni, ar kuru grib nofotogrāfēties neskaitāmi fani. Franču futobolistam ir tikai 18 gadi un viņš jau tik agrā vecumā prasmīgi uztrenējis “viltus smaidu”. Francijas televīzijas kanāls “Canal Plus” apkopojis dažus momentus, kur Mbapē acīmredzami piekopj šo profesionālo prasmi.

Saistītās tēmas: FrancijaFutbolsSports

youtube icon
Abonēt youtube