Valsts policija Rīgā aizturējusi kādu vīrieti, kuru tur aizdomās par 40 automašīnu apzagšanu Sarkandaugavā un tās apkārtnē.

Valsts policija bija saņēmusi informāciju par virkni pēdējo mēnešu laikā izdarītām zādzībām Sarkandaugavā un tās apkārtnē. Šīs zādzības vienoja kopīgas nianses – ļaundaris bija iekļuvis svešajos spēkratos, izsitot logu, un paņēmis no tiem visu, kas vērtīgs, tostarp mūzikas atskaņotājus, somas, instrumentus, velosipēdus un citas mantas.

Ziemeļu iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas policisti noskaidroja, ka ar 40 šādām noziegumu epizodēm, iespējams, saistīts 1979.gadā dzimis vīrietis, kurš jau iepriekš vairākas reizes sodīts par zādzībām.

16.maijā vīrietis aizturēts un trīs dienas vēlāk tiesa viņam piemēroja drošības līdzekli apcietinājumu. Saistībā ar notikušo sākti vairāki kriminālprocesi par zādzībām no automašīnām ar iekļūšanu.

Valsts policijai ir aizdomas, ka izdarīto zādzību skaits, iespējams, ir vēl lielāks, tāpēc aicina atsaukties personas, kuru automašīnas ir apzagtas, un ziņot policijai pa tālruni 67 086 000 vai 110.

Saistītās tēmas: AutomašīnasPolicijaZagšana

youtube icon
Abonēt youtube