Dienas horoskops: auns

Ļauj zirgam vēl pēdējo reizi izskrieties un, lai beidzot dus mierīgs. Šajā konkrētajā brīdī tu esi viegli sadusmojams un tik vienkārši nevēlēsies piedot un aizmirst. Taču, ja joprojām vēlies palikt kopā ar cilvēku, ar kuru strīdies, tad ir laiks kārtis likt galdā un beidzot skaidri un gaiši pateikt to, kas sakrājies!

Dienas horoskops: vērsis

Ja tev ir nepieciešams ilgāks laiks, lai kaut ko apdomātu, droši to izmanto. To tu esi pelnījis. Galu galā, arī tev ir nepieciešams laiks pašam priekš sevis. Protams, tev par šo brīvo laiku var nākties nedaudz pacīnīties, citos vārdos – pārkārto savu grafiku, atcel jau saplānoto un pāris ieplānotos sociālos pasākumus noliec maliņā. Tas, saprotams, nav patīkami, tomēr tev ir kaut kas jāziedo, lai saglabātu veselo saprātu.

Dienas horoskops: dvīnis

Tu iespējams šajā dienā nebūsi kā ierasts tik pārliecinošs par sevi, taču par to nav jākaunas. Ikviens, kurš tevi mīl un pazīst, sapratīs, īpaši tādēļ, ka zina, kam šobrīd ej cauri. Tu beidzot vari pārtraukt uztraukties par savu reputāciju un izlīst no “slēptuves”. Izdari sevis labā ko labu – necenties sev kaut ko pierādīt. Dažkārt ir labi nedaudz salūzt.

Dienas horoskops: vēzis

Izrādi kaut nedaudz līdzjūtības, neatkarīgi, cik sāpīgi tas ir. Šodien ar tiem, kuriem pirms tam kopā lieliski pavadīji laiku, var nešķist tik patīkami. Iespējams, šodien šie cilvēki tevi kaitinās nedaudz vairāk, kā tas būtu ierasts. Ja tā notiek, atkāpies un paskaties sev apkārt. Jā, viņiem, iespējams, ir vairāk enerģijas un ļoti vēlas, lai viss notiek pēc viņu prāta, bet padomā, vai tad tās nav jaunības pamatā?

Dienas horoskops: lauva

Tev, iespējams, šķiet, ka tev ir pilnīga taisnība, taču padomā, vai pārāk ilga viedokļa uzspiešana tev atnesīs uzvaru visā karā vai tikai nelielā kaujā? Tā vietā, lai ar zobiem un nagiem iestātos par savu taisnību, pieļauj domu par kompromisu. Neļauj sīkumiem nostāties starp tevi un taviem mīļajiem!

Dienas horoskops: jaunava

Visam ir savs veiksmīgais vidusceļš, īpaši, ja runa ir par tevi – esi tiešs, bet laipns. Ja tevi kaitina kaut kas, informē par to citus, īpaši tādēļ, ka tieši šodien tavas emocijas un izjūtas būs redzamas kā uz delnas, un tās saglabāsies pārāk ilgi. Tādēļ tev ir jāpieņem lēmums: tu būsi pieklājīgs un nomierināsi savas trakās izjūtas vai arī vienkārši ļausi tām vaļu?

Dienas horoskops: svari

Kamēr centies visumam ieskaidrots ko tu vēlies panākt, labāk ķeries pie konkrēta plāna. Šobrīd būs daudz vienkāršāk turēties pie ierastās rutīnas, nekā kaut ko mainīt, pat ja esi nobriedis šīm pārmaiņām. Šo laiku labāk velti tam, lai saprastu, kāds būs tavs nākamais solis, nevis vienkārši meklēt aizbildinājumus. Šķiet, tev nav īsti izvēles, vai ne?

Dienas horoskops: skorpions

“Piesprādzē” savu emocionālo drošības jostu, jo tavā priekšā ir akmeņains ceļš. Tev, iespējams, var nākties mērot garu ceļu pie kādas, ko sen neesi saticis, un iemesls var būt gana nopietns. Labās ziņas – gala rezultāts tevi iepriecinās un liks justies drošāk savās attiecībās.

Dienas horoskops: strēlnieks

Laiks atklāt visas kārtis! Ir pienācis tas brīdis, lai beidzot atvadītos no sliktiem ieradumiem, toksiskām attiecībām vai mīļākā. Tomēr nedomā, ka tas būs viegli. Nesatraucies, ja tavā virzienā tiek sūtīti pārsteigti skatieni. Viņi vienkārši tam nav tik gatavi, ka tu.

Dienas horoskops: mežāzis

Pēdējā laikā esi cīnījies ar dažādām naudas problēmām, taču drīz vien viss atrisināsies. Bez tam, viss ko darīsi turpmākajās dienās, darīs brīnumu lietas, atrisinot dažādas problēmas ilgtermiņā. Tā noteikti ir laba zīme, ja ņem vērā, ka visu šo laiku esi centies no daudz kā izvairīties. Tu skaidri apzinies, ko teikt un ko darīt, tad kādēļ vilcināties?

Dienas horoskops: ūdensvīrs

Šodien tu vairāk mēģināsi ielīst citu problēmās, bet mazāk domāt par biznesu. Iespējams, tieši šodien šīs divas lietas iet roku rokā. Ja kāds sāks sūdzēties, vai sliktākā gadījumā gausties par tavu līdzjūtības trūkumu, paskaidro, ka esi izvēlējies jaunu pieeju dzīvei. Liec citiem saprast, ka tu esi spēks ar kuru jārēķinās!

Dienas horoskops: zivs

Velti laiku un paskaties sev apkārt. Kur steiga? Šodien tev būs noskaņojums skriet un pirkt to, kam citi paietu garām. Ir labi būt citādam un gribēt to, ko nevēlas citi. Ja finanses atļauj – aiziet! Tomēr domā ar prātu un neļauj citiem tev ieskaidrot, ko īsti tev vajag. Paļaujies tikai uz sevi!

Saistītās tēmas: Dienas horoskopshoroskopa zīmehoroskopi

youtube icon
Abonēt youtube