Dienas horoskops: auns

Laiks beidzot lasīt starp rindiņām. Tev līdzās parādīsies draugs, kuram tas padosies, tādēļ ņem priekšzīmi un beidzot saproti, kā tiksi galā ar šo potenciāli slidīgo situāciju. Tava konservatīvā, praktiskā puse iespējams izjutīs diskomfortu, jo apkārt var notikt kaut kas neierasts, taču intuitīvā līmenī sapratīsi, ka grūti tam pretoties.

Dienas horoskops: vērsis

Tev nedaudz jāatvelk elpa no skriešanas galvu pa kaklu. Šobrīd šķitīs, ka esi dīkstāvē, tomēr tas, ko dari, galu galā nesīs augļus, kaut arī liekas, ka jau kuro reiz nepareizi stellē puzles gabaliņus. Nedaudz uzelpo, pieraksti to, kas notiek tavā galvā un ar svaigām idejām atgriezies pilnā sparā.

Dienas horoskops: dvīnis

Tev šobrīd var šķist, ka nekādi nespēj saprast to, kas īsti tevi ierobežo, tomēr paskaties sevī dziļāk un viss kļūs skaidrs. Tu prasti zini, ko īsti vēlies, kā to sasniegt un nepazaudēt sevi. Nelielas neizlēmība reizi pa reizei ir pilnībā pieļaujama, tādēļ ļaujies tai un nešaubies par sevi. Vēl jo vairāk tādēļ, ka iespējams tieši šoreiz tavai neizlēmībai ir pamats un laiks “rakst nedaudz dziļāk“. Un tad arī viss kļūst skaidrs.

Dienas horoskops: vēzis

Tava iepriekšējā “prāta vētra” noteikti pelnījusi atzinību. Taču, kad runa ir par šo trako ideju izpildi, tu vari noiet no ceļa. Nostādi savas prioritātes un sastādi grafiku. Pieaicini draugus, kuri ir dedzīgi tev palīdzēt. Tava ziņkārīgā un inteliģentā daba tev palīdzēs atrast pareizos ceļu, lai izpētītu un pārsteigtu sevi ar jaunām idejām.

Dienas horoskops: lauva

Nedaudz plašuma un vēriena šodien ļaus tev darīt lielas lietas, un ne tikai karjeras ziņā. Ļauj savam iekšējam kritiķim šodien atpūsties, noliec malā nopietno pusi un nemirstīgo vēlmi visu izdarīt perfekti. Šī būs tā diena, kad tev jāļaujas dienas plūdumam un dažādām dīvainībām.

Dienas horoskops: jaunava

Šīs dienas galvenā doma ir ļauj visam izplesties – prātam, ikdienas rutīnai un draugu lokam. Ierasto lietu darīšana pilnīgi citādāk, sniegs patiesi lielisku efektu. Uzaicini vakariņās sen neredzētu draugu, iemēģini zumbu vai izlec ar gumiju. Kad ritenis iekustinās, būs grūti to apturēt, bet nav jau tā, ka tu to ļoti vēlētos, vai ne? Jaunas iespējas un piedzīvojumi jau tevi gaida.

Dienas horoskops: svari

Tava neizmērojamā rakstura intensitāte un jauda izpaudīsies teju visās dzīves situācijās, īpaši romantiskajā sfērā. Lai arī kas šodien notiktu, varam galvot, ka viss uzņems sen neredzētus apgriezienus. Grūtākais būs tam visam tikt līdzi, tādēļ nedaudz nāksies iespringt, jo tu taču nevēlies to labāko palaist garām…

Dienas horoskops: skorpions

Jau ilgu laiku kultivētā karma drīz vien atgriezīsies pie tevis, bet nebaidies – tas notiks tev patīkamā veidā. Balansēšana starp to, ko vēlies un to, kas tev ir vajadzīgs, ir tava specialitāte. Šodien kāds negaidīts draugs tev pasniegs kādu lielisku dāvanu vai pilnīgi no zila gaisa palīdzēs, kad tev to vajadzēs visvairāk. Zinot tavu personību, šodien no tevis plūdīs enerģija, kas uzlādēs apkārtējos.

Dienas horoskops: strēlnieks

Visa pamatā ir saglabāt labās karmas ciklu, neņemot vērā priekšrocības, ko tev sniedz labie darbi. Tava augstā empātijas izjūta un nepārtrauktā vēlme palīdzēt, tevi šodien ievedīs interesantā un auglīgā virzienā. Pieraksties kādā brīvprātīgā aktivitātē, sniedz kādam palīdzību un negaidot iepazīsies ar kādu, kurš pazīst tieši tos cilvēkus, kas spēs palīdzēt tev.

Dienas horoskops: mežāzis

Šī noteikti nav nedēļas pēdējā diena, tomēr mēnesis gan tuvojas savas noslēgumam, un tas taču ir iemesls svinībām, vai ne? Protams! Īpaši tādēļ, ka tavs mēnesis bijis kā pa kalniem. Tu noteikti esi no tiem cilvēkiem, kas spēs citus pierunāt paņemt brīvu dienu. Kad bija pedējā reize, kad ar draugiem sakāpi auto un vienkārši devies meklēt piedzīvojumus nezināmās tālēs?

Dienas horoskops: ūdensvīrs

Tavs iekšējais un ārējais mirdzums šodien spēs piesaistīt daudz skaistu lietu un burvīgu cilvēku. Taču visā šajā kņadā neaizmirsti savu līdzjūtīgo pusi atstāt “ieslēgtu”. Kaut arī tu šobrīd tikai testē ūdeņus, kāds cits jau ir pārāk dziļi. Neļauj visam aiziet pārāk tālu, pirms tam nepasakot, no kurienes tu nāc un, ka nezini uz kurieni viss dodas.

Dienas horoskops: zivs

Aizraujoši ceļojumi šobrīd var novirzīt tevi no pareizā ceļa. Neļauj mirdzošajām gaismiņām un skaļajam troksnim novērst tevi no tava mērķa. Ja šodien spēsi sevi noskaņot maziem, bet vienlīdz nozīmīgiem darbiem, spēsi paveikt daudz iespaidīga. Labākais ir tas, ka šie aizraujošie ceļojumi nekur nebūs pazuduši, bet pārtapuši daudz  produktīvākās un efektīvākās aktivitātēs. Neaizmirsti savā ceļā paņemt līdzi savu labāko draugu.

Foto: Laura Liepa

Saistītās tēmas: Dienas horoskopshoroskopi

youtube icon
Abonēt youtube