Dienas horoskops: auns

Tu beidzot vari aiz muguras sev nolikt to, kas pārāk ilgi darījis tevi nemierīgu. Pavadi nākamās dienas bezrūpīgi. Jāteic, ka šobrīd tavā dzīvē nav vietas rutīnai. Tavs skats uz dzīvi nedaudz mainīsies un novērtēsi, ka esi šajā pasaulē un vari būt laimīgs. Dodies ārā un izdari ko tādu, par ko nekad nebūtu iedomājies!

Dienas horoskops: vērsis

Pirms dodies uz sava šķīvja uzlikt vēl vienu porciju, apstājies un padomā vai tas tev ir vajadzīgs. Vai uz tā joprojām ir redzams baudāms ēdiens? Nelaid to vējā! Tieši šis pats princips attiecas uz citām tavas dzīves jomām. Paskaties apkārt un padomā vai savu laiku netērē lieki lietām, kuras noteikti var pagaidīt. Šodiena ir īstā diena, lai izvērtētu prioritātes.

Dienas horoskops: dvīnis

Mainoties zvaigžņu stāvoklim, mainās arī tava pozīcija attiecībā pret citiem. Pēkšņi tu skaidri sapratīsi, kuri tev apkārt uzskatāmi par savējiem, bet kuri par “autsaideriem”. Šodien vari nebaidīties jautāt pēc kaut kā, par ko vakar nebūtu iedomājies pajautāt. Esi drosmīgs! Šodien drīkst iesaistīties avantūrās.

Dienas horoskops: vēzis

Šodien būs grūti pieņemt nopietnus lēmumus, īpaši tādēļ, ka vairumā no tiem, tu neesi īpaši iedziļinājies un tie tev nerūpēs. Tomēr tevi mierinās apziņa, ka šajā situācijā neesi pavisam viens. Šis cilvēks noteikti nespēs tieši palīdzēt, tomēr emocionālajam atbalstam ir liela nozīme. Šobrīd labākais, ko vari darīt, ir piebremzēt. Labas lietas atnāk pie tiem, kas pacietīgi gaida!

Dienas horoskops: lauva

Tā vien šķiet, ka šodien Visums likumus raksta tieši tev pa prātam un tu to pilnībā izmantosi savā labā. Šī diena būs pilna ar dažādām priekšrocībām, neatkarīgi no tā, kurā virzienā dosies, un labākais – katru mirkli spēsi izmantot tā, kā nākas. Tomēr lieti noder teiciens – septiņas reizes nomēri pirms griez…

Dienas horoskops: jaunava

Ja šodien kaut ko nespēj izdarīt paša spēkiem, tad iespējams nemaz nav vērts to darīt. Tā vietā, lai gaidītu kādu, kurš varēs palīdzēt, pirms tam viņam skaidrojot lietas apstākļus, tu varētu ķerties klāt pie patiesi nozīmīgām lietām. Organizēšana un plānošana ir visa sāls. Pārliecināšanās par to, ka viss ir savās vietā, ietaupīs tavu dārgo laiku ilgtermiņā.

Dienas horoskops: svari

Ievelc nedaudz elpas. Šī nav tā diena, lai galvu pa kaklu centos sevi pierādīt. Jo pacietīgāks būsi, jo laimīgās būsi, kad sasniegsi kāroto. Arī zvaigznēs ierakstīts, ka sasniegsi kāroti, taču jābūt pacietīgam – visu pēc kārtas, nevis visu uzreiz. Šodien labāk izvēlies romantiku, nevis mežonīgu ballīti.

Dienas horoskops: skorpions

Ja šodien vēlies palikt viens, viss kārtībā! Tu to esi pelnījis. Dari, kas tev darāms, jo bieži vien tava enerģija ir pārāk jaudīga, lai citi to spētu pienācīgi izturēt. Šodien tavs spēks un apņēmība tev neliks vilties, tomēr paturi prātā, ka tev piemīt spēja mazu liesmu pārvērst ugunsgrēkā…

Dienas horoskops: strēlnieks

Šodien komunikācijas labais spēks ir pārvērtēts. Tā vietā, lai par savām jūtām runātu, tās labāk kreatīvi parādi. Šis ir īstais brīdis, lai lietā liktu zīmju valodu un žestus, lai izteiktu savu domu. Šarādes būs tieši laikā! Tavi draugi, ģimene un kolēģi šodien novērtēs tavu jautro noskaņojumu. Uzlādē citus.

Dienas horoskops: mežāzis

Šodien zvaizgnes sūtīs signālus, ka laiks beidzot nolaisties uz zemes. Nebrīnies, ja pagātnē izdarītais, šodien atgriežas pie tevis negaidītā veidā. Tev nebūs kur bēgt, tādēļ uzņemies atbildību kā pienākas! Tev ir paveicies ar iespaidīgu iekšējo spēku un spēju rīkoties.

Dienas horoskops: ūdensvīrs

Tu patiesi cieni atklātību un kailu patiesību. Ja vēlēsies paziņot ko pavisam nopietnu, tu pateiksi visu tā kā ir, bez cenzūras un liekuļošanas. Tomēr paturi prātā, ka ne visiem ir pa ceļam ar tevi. Ja tā notiek, nebēdā, bet padomā, cik pasaulē ir daudz tādu, kad domā tāpat kā tu!

Dienas horoskops: zivs

Kas notika? Tavs šīs nedēļas ceļš bija īpaši veiksmīgā gultnē, taču tagad tevi māc nogurums. Tomēr laikam tava zvaigžņu stunda nu ir galā un uzvaras laurus laiks plūkt citiem. Finišēšana tomēr ir pats svarīgākais, nevis finišā ierasties pirmajam. Ja viss nav sanācis kā biji plānojis, nebēdā. Svarīgākais ir tas, ka tu centies. Karmai ir atmiņa!

Foto: iStock

Saistītās tēmas: Dienas horoskopshoroskopi

youtube icon
Abonēt youtube