Aculiecinieks Dainis Eglins savā Facebook profilā dalījies ar nepatīkamu un  biedējošu video.

Video redzami trīs vīrieši un policists. Viens no viņiem saķērās ar policistu, bet cits, šķiet, metās policistam palīgā un brutāli <i>izslēdza</i> personu, kura skaidroja attiecības ar likumsargu.

Interesanti, ka policists un citi notikuma dalībnieki mierīgi pagrieza savas muguras un katrs dodas uz savu pusi, atstājot cietušo vārtīties pa zemi. Ja agresīvo policista ”palīgu” vienaldzīgās darbības varētu saprast, tad policistam, neskatoties ne uz ko, bija jāpalīdz cietušajam uzreiz.

 

Taču vēlāk policija komentēja situāciju, paskaidrojot, ka video ir tikai maza daļa no konflikta, kas palika aiz kadra, raksta Valsts Policija savā Facebook profilā.

Policija saņēma izsaukumu uz vietējo spēļu zāli, kur notika strīds starp vairākiem apmeklētājiem. Pēc policijas ierašanās konfliktu izdevās nomierināt, taču ne uz ilgu laiku. Kamēr likumsargs klausījās iestādes apsarga paskaidrojumus par notikušo, no jauna izcēlās strīds jau autostāvvietas laukumā pretī spēļu zālei.  Viens no policistiem devās izšķirt vīriešus. Video redzamais ir tikai maza daļa no visa notikuma.

Policists iekāpj dienesta automašīnā, lai izsauktu papildspēkus. Vēlāk viņš devās pie cietušā, lai sniegtu palīdzību. No tās vīrietis atteicās.

 

 


Attēls: facebook/dainis.eglins

Saistītās tēmas: BauskaKaujaPolicija

youtube icon
Abonēt youtube