Pašvaldību velēšanas vairs nav aiz kalniem. Jau pēc mazāk nekā nedēļas Latvijas pašvaldības, iespējams, iegūs jaunus līderus, taču līdz tam katra politiskā partija cītīgi strādā pie savas aģitācijas kampaņas.

Piemēram, Daugavpilī aģitē ar visai interesanta video palīdzību (skatīt šeit), bet Liepājā rada viltus laikrakstus. Facebook profils “Kā tas notiek” publicējuši fotogrāfiju, kurā attēlots it kā laikraksts “Kurzemes Vārds” ar ārkārtīgi spilgtiem un izteiksmīgiem virsrakstiem. Spilgtākais no tiem – “Uldis Sesks apzog liepājniekus”.

Kā izrādās, šādus “laikrakstus” savās pastkastītēs saņēmis ne viens vien liepājnieks. It kā uz mata kā patiesais “Kurzemes Vārds”, toties informācija tajā visai neglaimojoša tieši par ilggadējo Liepājas mēru Uldi Sesku. Kā raksta “Kā tas notiek”, šī esot “Saskaņas centra” veidota sava veida melīgā un visnotaļ netīrā propaganda, taču, kas patiesībā ir šī savādā laikraksta autors, gan nemācēsim teikt, taču skaidrs ir viens – lai tiktu pie varas, mūsdienās tiek izmantoti pat visnetīrākie līdzekļi!

youtube icon
Abonēt youtube