Šoruden 29.septembrī Tallinā un 1.oktobrī Kauņā uzstāsies britu mūziķis Stings, aģentūru LETA informēja koncertu rīkotāji.

Gordons Metjū Tomass Samners jeb skatuves vārdā Stings koncertus sniegs pasaules turnejas “57th & 9th Tour” laikā, un tajos skanēs gan mūziķa solo hiti, gan arī dziesmas no grupas “The Police” repertuāra, sacīja koncertu rīkotāji.

Līdzās dziesmām no jaunā studijas albuma Stings klātesošajiem atskaņos tādus skaņdarbus kā “Message in a Bottle”, “Shape of My Heart”, “Roxanne”, “Englishman in New York”, “Desert Rose”, “Fragile”, “Fields of Gold” un “Every Breath You Take”.

Kā grupas “The Police” dalībnieks un solo mākslinieks Stings ir saņēmis 20 “Grammy” balvas. Viņa kolekcijā ir arī piecas “Brit Awards” godalgas, kā arī “Golden Globe” un “Emmy” apbalvojumi. Stings ir uzņemts Rokenrola un Dziesmu autoru slavas zālēs, norādīja koncertu rīkotāji.

Mākslinieks ir filmējies vairāk nekā 10 filmās, strādājis pie vairāk nekā četrdesmit filmu skaņu celiņiem, tostarp filmām “Leons”, “48 stundas”, “Pametot Lasvegasu”, “Četras kāzas un vienas bēres” un daudzām citām. Viņš ir trīs reizes ticis nominēts Oskara godalgai.

Koncertos Tallinā un Kauņā kopā ar Stingu uz skatuves kāps tādi atzīti mūziķi kā Dominiks Millers, savukārt koncertu īpašais viesis būs Stinga dēls, mūziķis Džo Samners, kurš iepriekš viesojies Baltijā ar savu grupu “Fiction Plane”.

 


Attēls: npr.org

Saistītās tēmas: koncertsmūzikaStings

youtube icon
Abonēt youtube