The Mummy

Režisora Aleksa Kurcmana asa sižeta piedzīvojumu filma – rimeiks. Tuksneša vidū starp tonnu smiltīm, greznā sarkofāgā ir apglabāta senā valdniece. Dienā, kad viņa atmodīsies, pasaule iepazīs neiedomājamus tumšos spēkus, kas uzkrājās, atrodoties ieslodzījumā tuksotošus gadu.

 

My Cousin Rachel 

Melodrāma ar detektīva ievirzēm. Kinolentes režisors Rodžers Mišels uzņēma filmu pēc grāmatas “Mana māsīca Reičela” motīviem.

Filipu Ešliju, agri kļuvušu par bāreni, kopš septiņiem gadiem ir audzinājis viņa tēvocis Ambrozs, kurš, apceļodams Itāliju, Florencē iemīlas un apprecas, bet pēc tam mīklainos apstākļos iet bojā. Drīz pēc Ambroza nāves Anglijā ierodas viņa atraitne Reičela, un starp šo daiļo, noslēpumaino sievieti un Filipu veidojas attiecības, kurās Filips gluži kā naktstauriņš lido pretim iznīcinošai gaismai, turpretī Reičela nepieļauj nevienu kļūdu.

 

 

Cars 3 

Pixar Animation Studios un Walt Disney Pictures piedāvā 2006. un 2011. gada multeņu sēriju turpinājumu.

Zibens Makvīns cieš drausmīgā avārijā. Pie viņa vēršas kompānijas Rust-eze biznesmenis, lai palīdzētu Makvīnam sagatavoties jaunām sacīkstēm. Zibens cenšas saņemties un atrast atbildes uz jautājumiem, lai atgrieztos uz trases un nepaliktu malā.

 

Rough Night

Melnā komēdija no Lūcijas Aljello.

Piecas labākās draudzenes koledžā Džesa, Blēra, Frenkija, Elisa un Pippa apvienojas pēc 10 gadiem, lai kopā dotos uz Maijami un atzīmētu vecmeitu ballīti. Taču ballītes laikā notiek kaut kas greizi, un viņas netīšām nogalina varietē striptīzdejotāju. Draudzenes cenšas slēpt slepkavību, taču problēmas pieaug aizvien vairāk un tikai lielākas.

 

The Book of Henry

Kolina Trevora ģimenes kriminālā dāma režisētā filma stāsta par vientuļo māti Sūzanu, kura audzina divus dēlus. Viens no puišiem ir īsts ģēnijs, kurš rūpējas par visu un visiem. Drīzumā ģimene uzzina, ka blakusdurvīs, kaimiņu mājā, notiek bīstamas lietas. Tur dzīvo Henrija skolas draudzene Kristīna, kura cieš no patēva. Dēls ar māti cenšas pielikt visus spēkus, lai palīdzētu meitenei tikt ārā no sliktām rokām.

 

All Eyez on Me

Biogrāfiskā drāma par reperi, aktieri, un aktīvistu Tupaku Šakuru.

Filma stāsta par leģendārā repera dzīvi un mantojumu, tajā skaitā par viņa slavas ceļu un līgumu noslēgšanu, un strīdīgu laika pavadīšanu ar “Death Row Records”.

 

 

Maudie

Balstīts uz reāliem notikumiem stāsts vēsta par Kanādas mākslinieci Mauda Levisu, kā arī tanti Īdu un brāli Čārlzu. Viņa ir šokēta, kad uzzina, ka Čārlzs ir pārdevis ģimenes māju, ko viņam atstāja vecāki.

Mauda uzsāk darba meklēšanu un piesakās par mājas tīrītāju pie zvejnieka Evereta. Darbā Mauda sāk zīmēt uz sienām krāsainas puķes un taureņus, līdz kamēr viņas darbus ierauga viens no Evereta klientiem.

 

Transformers: The Last Knight

Režisora Maika Beila piektā filma par robotiem-mašīnām.

Cilvēki un Transformeri atrodas uz kara robežas. Optimus Praims ir pametis Zemi, lai atgrieztos ar papildu spēku, kas palīdzētu uzveikt nelabos spēkus. Cerības uz nākotni un izglābšanos ir apraktas pagātnē, kādā  noslēpumainā vēsturē. Izrādās, ka Transformeri mīt uz Zemes kopš sen seniem laikiem.

Pasaules nākotne nu ir savdabīgas kompānijas rokās. Glābšanas dienesta sastāvā ir Keids Jēgers, Kamene un angļu lords un Oksfordas profesors. Kurš gūs uzvaru?

 

 

The Big Sick

Romantiskā komēdija stāsta par kultūru problēmām un domstarpībām, ar ko saskaras galvenie varoņi. Emilija un Kumeils iemīlas, taču visi apkārt ir pret viņiem, sakot, ka mentalitāte ir pārāk dažāda, nemaz nerunājot par reliģiju. Viss mainās, kad Emilija nokļūst komā, kad Kumeilam nākas meklēt kopēju valodu ar draudzenes vecākiem.

 

 

The Beguiled

Dramatisks vesterns kas veidots pēc Tomasa Kulinana grāmatas sižeta.

Galvenais varonis – ievainots kareivis Džons Makbarnejs, kurš izglābj meitenes no internātskolas.

Katra no jaunajām dāmām vēlas ietekmēt Džona izveseļošanos ar savām metodēm un katrai viņš liekas pievilcīgs. Ievainotais neslēpj arī savas jūtas un cenšas dāvāt savu mīlestību katrai. Ar laiku attiecības starp meitenēm saasinās, jo katra vēlas iekarot Džona sirdi. Tas noved līdz nopietnām problēmām.

 

 

Despicable Me 3

 

Studijas Illumination Entertainment multfilmas “Nejaukais es” turpinājums.

Gru vēl nav paspējis izbaudīt savu ģimenes dzīvi, kad viņam atkal nākas pildīt jaunu slepeno misiju un glābt pasauli no jaunā ļaundara. Bijušā 80. gadu slavenība ir piekususi no apkārtējo apsmiekliem un nolemj sagraut pasauli, lai atgrieztu bijušo slavu.

 

Baby Driver

Galvenais varonis – jauns talantīgs autovadītājs dievina spiest gāzi grīdā un klausīties mūziku. Neskatoties uz viņa talantu vadīšanā, viņš nekādā veidā nevar atrast sev piemērotu darbu, tāpēc, kad kāds vīrietis piedāvā viņam darbiņu, puisis piekrīt.

Drīzumā galvenais varoni sāk saprast, ka viņa šefs ir ļoti ietekmīgs cilvēks kriminālajā pasaulē.

 

 


 

Saistītās tēmas: KinoKo paskatīties

youtube icon
Abonēt youtube