Šodien, 1. jūnijā, oficiāli ir sākusies vasara. Un jau pēc pāris dienām uz izlaidumiem posīsies 9. un 12. klašu absolventi. Taču aizvadītajā nedēļā saviļņojuma pilnu pirmo izlaidumu svinēja bērnudārzos. Šie bija īsti svētki arī dziedātāju Jenny May, Lienes Šomases un basketbolista Sanda Valtera bērniem, kas jau rudenī pirmo reizi vērs skolas durvis kā pirmklasnieki. Portāls RitaKafija.lv piedāvā aplūkot, kā slavenības bija saposušas savas atvases viņu pirmajam izlaidumam.

 

Par savas pirmdzimtās Sāras pirmo lielo izlaidumu sociālos tīklos priecājās arī dziedātāja Jenny May, jeb īstajā vārdā Maija Stuģe. Sāra ir dziedātājas un viņas vīra uzņēmēja Gata Babra pirmdzimtā.

 

Basketbolista Sanda Valtera un “Playboy” modeles Elīzes Kaurātes vecākais dēls Gabriels šogad absolvēja bērnudārzu. Kaurāte pēc šķiršanās ar abiem bērniem dēlu  Gabrielu un meitu Lea mitinās Amerikā.

 

Prieku par meitas Gabrielas pirmo izlaidumu neslēpa dziedātāja Liene Šomase. Gabriela ir dziedātājas un viņas šķirtā vīra uzņēmēja Mārtiņa Samuļa vienīgā atvasīte.

 

Foto: Facebook un Instagram

 

 

 

 

youtube icon
Abonēt youtube