Latvijas hokeja virslīgas komanda “Liepāja” arī nākamajā sezonā būs Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienības Rīgas “Dinamo” fārmklubs, aģentūru LETA informēja “Dinamo” preses sekretārs Jānis Stepītis.

A/S “Dinamo Rīga” padomes sēdē ceturtdien tika izskatīts jautājums par Rīgas “Dinamo” fārmklubu 2017./2018.gada sezonā.

A/S “Dinamo Rīga” padome kopā ar Liepājas domes Sporta pārvaldes vadītāju Arti Lagzdiņu un biedrības “Hokeja Klubs Liepāja” direktoru Artūru Košeļevu izvērtēja līdzšinējās sadarbības rezultātus, kā arī novērtēja paveikto Liepājas hokeja audzēkņu sagatavošanā aizvadītajā sezonā. Kluba padome un Liepājas puses pārstāvji atzina līdzšinējo sadarbību kā veiksmīgu, līdz ar to tika lemts, ka “Liepāja” arī nākamajā sezonā būs Rīgas “Dinamo” fārmklubs.

Abas komandas sadarbojas jau kopš 2010.gada, kad vēju pilsētas spēcīgāko komandu vēl sauca “Liepājas metalurgs”. Iepriekšējās sezonās līgums paredzēja sadarbību dažādās jomās, tajā skaitā arī spēlētāju ar divvirzienu līgumiem nosūtīšanu spēlēšanai Liepājā.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka pirmdien Rīgas “Dinamo” galvenā trenera amatā tika apstiprināts Sandis Ozoliņš, kurš pusi no iepriekšējās sezonas bija Normunda Sējēja palīgs.

Rīgas “Dinamo” savā neveiksmīgākajā sezonā deviņos KHL aizvadītos gados palika pēdējā vietā 14 Rietumu konferences komandu vidū, bet visā līgā ieņēma pirmspēdējo 28.pozīciju.

Tikmēr “Liepāja” aizvadītajā sezonā Latvijas virslīgā regulārajā turnīrā ieņēma ceturto vietu, bet “play-off” pusfinālā ar 2-3 piekāpās “Mogo” vienībai.

Foto: Ģirts Gertsons

Saistītās tēmas: fārmklubsHokejsLiepājaRīgas Dinamo

youtube icon
Abonēt youtube