No 29.maija līdz 4. jūnijam Krievijas galvaspilsētā Maskavā risinās pludmales volejbola čempionāta posms. Tajā par vietu uz pjedestāla cīnās arī mūsu sportisti Aleksandrs Samailovs un Jānis Šmēdiņš. Šodien sportistus pārsteidza negaidīta dabas stihija un vairāki mači tika aizvadīti birstot sniegpārsliņām.

Pludmales volejbols nenoliedzami ir viens no viss vasarīgākajiem sporta veidiem. Un skats, ka šortos un saulesbrillēs ietērptie sportisti lēkā pa smiltiņām, krītot sniegpārsliņām, ir visai neparasts. Spēcīgākā snigšana sākās, kad laukumā devās dāmu tandēmi. Un, tas iemūžināts pat sacensību oficiālajās fotogrāfijās.

To, savā instagram.com “live” režīmā, par unikālu uzskatīja arī pašmāju populārākais volejbolists Aleksandrs Samailovs. Uz doto brīdi rezultātu kopvērtējuma tabulā mūsējo tandēms gozējas pirmajā vietā. Un arī sniegs nebija šķērslis aizvadīt veiksmīgu spēli. Jāatgādina, ka sacensībās ar pirmo numuru izliktie iepriekšējās sezonas pasaules ranga līderi Samoilovs un Šmēdiņš pirmajā A apakšgrupas mačā ar 2-0 (21:13, 22:20) pieveica krievus Aleksandru Ļihoļetovu un Iļju Ļešukovu, kuriem ticis 32.numurs.

youtube icon
Abonēt youtube