Jūrmala – tā nenoliedzami ir pašmāju populārākās dziedātājas Laimas Vaikules valstība. Turklāt, gatavojoties savam vasaras festivālam, dziedātāja šeit uzturas teju katru dienu. Un esot jūrmalā, Vaikule labprāt dodas ieturēt maltīti uz netālu savai villai esošo restorānu. Taču aizvadītajā nedēļā dziedātāja pusdienoja visai elitārā kompānijā ar Krievijas estrādes Primadonnu Allu Pugačovu, kura, kā vēsta Krievzemes mediji, esot pusdzīva un atbraukusi uz Latviju atgūt spēkus. Izskatās Borisovna dzīvāka un jautrāka nekā jebkad agrāk.

Krievijas estrādes dīva Alla Pugačova kopā ar vīru Maksimu Galkinu aizvadītās nedēļas sākumā, piekabinot savu leģendāro vagoniņu vilcienam Rīga – Maskava, ieradās Latvijā. Krievijas tabloidi vēsta, ka dziedātāja 26. maijā pārcietusi nopietnu sirds stenokardijas operāciju. Uzreiz pēc operācijas viņa ieradusies Latvijā, kur Jūrmalā izies viņai speciāli sagādātu rehabilitācijas kursu. Arī populārais krievu portāls dni.ru norāda, ka Pugačova Latvijā ieradusies atpūsties pēc smagas slimības un šeit kopā ar bērniem un vīru Maksimu Galkinu uzkavēsies vismaz trīs mēnešus.

Lai nu kā – dziedātāja patiešām ir Jūrmalā un šķiet pie visai labas veselības un arī garastāvokļa. Tā vismaz var saprast pēc sociālā vietnē Instagram redzamajiem video no restorāna “36. līnija”, kur abas estrādes dīvas ļaujas pasmieties pašas par sevi.

 

https://www.instagram.com/p/BU4SX_kBHep/?taken-by=laima_vaikule_official

https://www.instagram.com/p/BU8vHmrg_M4/?taken-by=maxgalkinru

Foto: Instagram un Jānis Ogle

youtube icon
Abonēt youtube