Ania ir divu bērnu – Lenija un Emīlijas – māte, kura izveidoja īpašu fotosesiju, kurā izskatās it kā mazā Emīlija spētu lidot. Fotogrāfijas izplenījās lielu sociālo mediju uzmanību. 

Fotosesija tika veidota pirms aptuveni diviem gadiem, taču nu Anias bērni jau paaugušies. “Ar vīru sapratām, ka ir viena lieta, kura Lenijam ir ārkārtīgi tuva un iet pie sirds – tā ir lēkāšana no vienas mēbeles uz otru, izliekoties, ka viņš prot lidot. Protams, mazā māsa nav izņēmums,” stāsta Ania.

Tā bērni ik dienas riskē, lai tikai spētu izlikties, ka lido. “Daudz laika esam pavadījuši skaidrojot, ka bērniem nav īstu spārnu un ir ārkārtīgi bīstami šādi lēkāt no vienas augstas mēbeles uz citu, taču viņi to, protams, ātri aizmirst.”

Vienu dienu Ania ar savu vīru saprata, ka nepārtrauktos aizrādījumus viņi izsaka pārlieku bieži, un būtībā tie zaudējuši jau savu jēgu, “tādēļ izlēmām, ka vienu dienu viņiem ļausim darītu to, ko viņi vēlas, bez aizrādījumiem un iespējas sevi savainot”.

Ania kopā ar vīru izveidoja skaistu fotosesiju, kurā bērniem bija iespēja ļaut vaļu emocijām un doties jaunā piedzīvojumā, pēcāk fotogrāfijās redzot, ka viņi patiesi bija lidojuši.

“Dažkārt vislabākais ir kļūt nedaudz radošam, lai neiespējamo padarītu iespējamu!”

Foto: lolove

Saistītās tēmas: attiecībasbērniFoto Projektsģimene

youtube icon
Abonēt youtube