Jau no aprīļa beigām 16 jaunieši aktīvi apmeklē mēģinājumus un treniņus, lai augusta sākumā cīnītos par tituliem konkursā “Miss un Misters Latvija 2017”. Taču izrādās, dažiem no finālistiem grūtākais sagatavošanās posmā bija cīņa pašiem ar savu neizdarību. Tāpēc lēmums no organizatoru puses bija pārstāt auklēties un trīs no finālistiem atsijāt. Tiesa, šī bija iespēja kādam paspēt ielēkt pēdējā vilcienā un uzsākt cīņu par tituliem ar jaunu sparu.

Skaistumkonkurss nav bērnudārzs, un ilgi ar jauniešu pašu slinkumu nav gatavi samierināties ne konkursa pasniedzēji, ne arī organizatori. Šis bija galvenais iemesls, kāpēc šonedēļ konkursa finālistu sastāvā notika ģenerālā tīrīšana. Tās rezultātā atsijāti tika divi puiši un viena meitene. Starp aizgājējiem ir arī šī konkursa visvairāk apspriestākais finālists Maikls Adžiboije. Puisis, kas nāk no Lielvārdes, labi sevi parādīja defilējot vienā no “Riga Fashion Week” skatēm. Skeptiķi gānījās, ka puisis ar tumšu ādas krāsu nedrīkst pārstāvēt Latviju, savukārt atbalstītāji priecājās, ka Maikls ir daudz latviskāks par dažu citu jaunieti. Tomēr tieši paša slinkums un nevēlēšanās attīstīties puisim kļuva par lielāko šķērsli cīnīties par uzvaru. Kā novēroja portāls RitaKafija.lv jau pirmajos treniņos tieši viņš ieradās, arī krietni kavējoties. Un iekārtojoties zāles aizmugurē, jaunietis izmantoja katru izdevību nedarīt neko. Kopā tika atsijāti trīs no finālistiem – divi puiši un arī viena meitene.

Tiesa, atsijāšana deva iespēju rezervistam Vadimam Barišokam ielēkt jau braucošā vilcienā un pievienoties konkursa “Miss un Misters Latvija 2017” finālistiem. Kā par sevi raksta pats jauneklis: “Man ir jāuzvar šis tituls tāpēc, ka es esmu tāds – kāds es esmu (īsts). Līdz finālam es biju pilnībā tāds pats: sekoju līdzi savam izskatam, sekoju līdzi savām darbībām un tam, ko runāju cilvēku priekšā, vienmēr centos būt piemērs citiem arī tad, kad atrodos mājās vai citās vietās, arī tur, kur nav pazīstamo cilvēku. Es esmu aktīvs, mērķtiecīgs, sportisks, cītīgs un, kā citi saka – skaists… Tātad Misters Latvija!”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Konkursu “Miss un Misters Latvija 2017” informatīvi atbalsta portāls RitaKafija.lv

Foto: Jānis Ogle un publicitātes foto

 

Saistītās tēmas: Miss un Misters Latvija 2017

youtube icon
Abonēt youtube