Aizvadītajā nedēļā Vecrīgas viesnīcas “Hotel de Rome” telpās risinājās pazīstamā mūziķa un TV sejas Roberto Meloni grāmatas prezentācija. To apmeklēja arī šīs viesnīcas namamāte Linda Mūrniece (Abu Meri). Un viņai līdzās, kā vienmēr mīļi apskāvis viņu, bija  gastroenterologs un politiķis Hosams Abu Meri. Taču izrādās viņi jau tobrīd vairs nebija laulāts pāris. Daudziem par pārsteigumu abu laulība tika šķirta.

 

Par šķiršanos Hosams Abu Meri un nu jau Linda Mūrniece pavēstīja savos Facebook profilos desmitā jūnija vakarā. Un ar savu godīgumu aizkustināja savus draugus. Lūk, ko savā profilā rakstīja Hosams: “Šī ir vieta, kur vairākus gadus esam dalījušies ar priecīgām ziņām, smaidīgām bildēm un stāstījuši par to, kā mums iet. Katram atsevišķi un abiem kopā. Vienmēr esam saņēmuši atbalstu. Arī šodien atbalsts mums nepieciešams. Mūsu skrejošās dzīves un straujās karjeras atstājušas pēdas mūsu ikdienā. Tieši ikdienas sīkumi ir tie, kas nogalina mīļumu. Lai tie nenogalinātu arī mūsu mīlestību, esam nolēmuši būt divi atsevišķi cilvēki, ne ģimene ar vienu uzvārdu. Tomēr mēs vienmēr būsim viens otram, lai rūpētos, palīdzētu un atbalstītu. Mums paliek mūsu lieliskās draugu attiecības un mums paliek mūsu bezgala piepildītie pieci laulības gadi. Stereotipi pieprasa, lai šķiršanās ir kas slikts un skumjš, bet mēs to redzam kā iespēju nosargāt mīlestību, savstarpēju cieņu un draudzību. Mīļā sieva, paldies par lieliskiem gadiem! Es vienmēr Tevi mīlēšu,” teikts Abu Meri paziņojumā.

Interesanti, ka pēc šķiršanās Linda izvēlējās atgriezties nevis pie sava mātes uzvārda, bet pirmās laulības uzvārda Mūrniece. Neskatoties uz ģimenes dzīves beigām, abi aizvien ir kopā pasākumos gluži kā laulāts pāris. Arī pagājušajā nedēļā viesnīcā “Hotel de  Rome”, norisinoties Roberto grāmatas prezentācijai. Hosams un Linda mīļi apskāvušies labprāt iepozēja portālam RītaKafija.lv. Pie tam uz pasākumu abi ieradās kopā un kopā devās arī prom.

Jāatgādina, ka Linda Mūrniece un Hosams Abu Meri gredzenus mija 2012. gada maijā. Bijušās iekšlietu ministres iepriekšējā laulība ar abu bērnu Helēnas un Haralda tēvu, iekšlietu sistēmas darbinieku Raimondu Mūrnieku, izjuka 2011. gadā. Tolaik intervijās viņa neslēpa, ka šis ir smagākais un sarežģītākais laiks viņas dzīvē, bet līdz ar Hosama Abu Meri ienākšanu dzīvē, bijusī politiķe atplauka, mainīja vizuālo tēlu un priecājās, ka beidzot iemācījusies sevi mīlēt.

Foto: Jānis Ogle

youtube icon
Abonēt youtube