Radio “Star FM” radījis jaunu radio aplikāciju mobilo ierīču lietotājiem gan iOS, gan Android vidē, aģentūru LETA informēja “MTG TV Latvia” pārstāve Laima Kristapsone.

Ikviens caur aplikāciju savā mobilajā ierīcē varēs klausīties “Star FM” ēterā dzirdamo mūziku, sekot līdzi radiostacijas aktuālākajiem konkursiem, sazināties ar radio “Star FM” studiju, iesūtīt bildes, balsot par mūziķiem, dalīties ar savām mīļākajām dziesmām vai veidot savu dziesmu izlasi.

No šodienas ikviens interneta lietotājs var bez maksas lejupielādēt mobilo aplikāciju ar nosaukumu “Star FM Latvija” vietnēs “App Store” un “Google Play”.

Kā ziņots, radiostacija SIA “Star FM” 2016.gadā strādāja ar 892 815 eiro apgrozījumu un peļņu 130 892 eiro apmērā, liecina informācija “Firmas.lv”.

SIA “Star FM” veic komercradio darbību, piedāvājot Latvijas un ārvalstu reklāmdevējiem pirkt radio reklāmas laiku un citus reklāmdevēju produktu reklamēšanas veidus, kā arī programmu sponsorēšanu un atbalstīšanu.

SIA “Star FM” dibināta 1993.gadā un tās pamatkapitāls ir 234 788 eiro. Tās vienīgais īpašnieks ir Zviedrijas uzņēmums AB “MTG Radio”.

Publicitātes foto

Saistītās tēmas: MTG TV Latviaradio aplikācijastar fm

youtube icon
Abonēt youtube