Kinoteātru tīkls “Cinamon” par 500 tūkstošiem eiro ar lāzera projektoriem “Barco” aprīkos visas savas 22 kinozāles Baltijas valstīs.

“Cinamon”, kas ir operators pieciem kinoteātriem Baltijas valstīs, ir pirmais kinoteātru tīkls, kas Baltijas valstīs ar lāzerprojektoriem aprīkos visas savas kinozāles.

“Lāzerprojektori “Barco” attēlu uz ekrāna padara četras reizes spilgtāku, palielina attēla asumu un trīsdimensiju efektus padara reālistiskākus,” sacīja “Cinamon” komercdirektors Tomass Luhatss.

“Cinamon” ģenerāldirektore Tatjana Tolstaja sacīja, ka “Barco” lāzerprojektoru ieviešana ir daļa no “Cinamon” projekta aprīkojuma atjaunošanai un paplašināšanai, kas paredz tuvākajā laikā atvērt vēl piecus kinoteātrus.

“Mēs esam strauji augošs kinoteātru tīkls Baltijas valstīs un ārpus tām. Investīcijas projektoros, kas tiek augstu vērtēti visā pasaulē, ietilpst mūsu paplašināšanās stratēģijā,” norādīja Tolstaja.

Kinoteātru modernizācija tiks pabeigta 2018.gada pirmajā ceturksnī un izmaksās pusmiljonu eiro.

2005.gadā dibinātās kompānijas “Cinamon Holding” galvenais birojs atrodas Tallinā. Tai pieder pieci kinoteātri ar 22 zālēm. “Cinamon” pērn apkalpoja 1,25 miljonus klientu. Kompānijas ieņēmumi sasniedza 8,6 miljonus eiro, kas ir par 7% vairāk nekā 2015.gadā. Igaunijā, Latvijā un Lietuvā “Cinamon” strādā 110 cilvēki.

Saistītās tēmas: 500 tūkstoši EURBaltijas valstisCinamon

youtube icon
Abonēt youtube