Ar grandiozām svinībām īpaši lūgtajiem viesiem nesen atklātajā restorānā “Muusu TERASE” tika prezentēta nišas pasākumu aģentūras “EIGHT” koncepcija. Vērienīgajās svinībās bija aicināta izmeklēta publika – Latvijā zināmi uzņēmēji, politiķi, juristi, mākslas cienītāji, arhitekti un arī pašmāju modes dāmas ar Baltijas modes federācijas prezidenti Jeļenu Strahovu priekšplānā. Trīs stundu ilgajās svinībās viesiem bija iespēja nobaudīt īpaši šim vakaram gatavotās austeres.

 

Uz austeru ēšanu Daugavas krastā ieradās virkne sabiedrībā pazīstamu cilvēku. Tostarp, miljonāres Sveta Leva un Nellija Ušakova, pasākumā pie mielastu galda niekojās arī teju visas pašmāju modes dāmas – arī “Riga Fashion Week” rīkotāja Jeļena Strahova. Viņa bija viena no pirmajām, kas neslēpa savu sajūsmu par šīs ballītes tematikas galveno ēdienu austerēm.

Kā pasākumā laikā uzsvēra koncepta idejas autores un aģentūras “EIGHT” līdzīpašnieces Raimonda Riekstiņa – Opmane un Līva Zēberga, mūsdienās arvien populārāki kļūst pasākumi ar oriģinālu, radošu koncepciju, cilvēki meklē atšķirīgu veidu kā atpūsties un gūt jaunus iespaidus un emocijas. Izpētot tirgus situāciju, abas nonākušas pie secinājuma, ka tieši virspusēja apkalpošanas kultūra un nevēlēšanās piestrādāt pie ēdieniem un dzērieniem, sabojā labi domātu pasākumu. Tāpēc šoreiz lielākais uzsvars tika likts tieši uz maltīti. Kā savas aģentūras atklāšanas ballītes galveno objektu  aģentūra “EIGHT” izvēlējusies unikālu dizaina grilu, pie kura saimniekoja “MUUSU Terases” šefpavārs Kaspars Jansons.

Foto: Jānis Ogle

youtube icon
Abonēt youtube