Šobrīd  mierīgā gaisotnē rit treniņu nometne skeletona sportistiem. Gan mūsu profesionāļi, gan juniori sezonai gatavojas Siguldā. Pēc pārciestās ceļgala operācijas trenēties atsācis arī Tomass Dukurs. Savukārt, viņa brālis pasaules skeletona čempions šomēnes ir kļuvis par čempiona cepumiņu reklāmas seju.

 

Skeletonisti olimpiskajai sezonai gatavojas Siguldas sporta centrā. Mierīgā režīmā trenēties atsācis arī Tomass Dukurs, kurš nupat pārcieta ceļgala operāciju. Kopā ar pieaugušo izlasi trenējas arī labākie juniori un juniores. Sportisti līdz augustam strādā pie fiziskās sagatavotības un spēka treniņiem. Neiztrūkstoša treniņu sastāvdaļa ir arī futbola spēle. Savukārt, no augusta fiziskos treniņus papildinās arī treniņi uz ledus un slodze tikai pieaugs.

Taču, jūlijs mūsu skeletona čempionam Martinam Dukuram zīmīgs ar vēl kādu faktu. Viņa ģīmetne rotā maiznīcas “Flora” pilngraudu cepumu “Champion” reklāmas. Lūk, kas lasāms uz reklāmas plakāta ar Martina ģīmetni: “Papildu enerģiju un izturību treniņos nodrošinās, kas šķiedrvielām bagāts, piemēram, lielais pilngraudu auzu pārslu cepums Champion, ko ražo tepat Latvijā.”

Foto: publicitātes foto

Saistītās tēmas: Champion cepumiMartins DukursSiguldaskeletons

youtube icon
Abonēt youtube