Jau šo svētdien (Eiropā pirmdien)  visā pasaulē iestāsies ziema jeb pirmizrādi piedzīvos kulta seriāla “Troņu spēles” (Game of Thrones) septītā sezona. Jau visas nedēļas garumā daudzviet pasaulē seriāls tiek gaidīts ar savdabīgām performancēm. Vakar Londonas centrā iejāja ledus jātnieki, bet šorīt Losandželosā uzsniga sniegs. Arī Latvijā kulta seriāls tiek gaidīts ar fanu kopīgo tikšanos kinoteātrī.

Beidzot ir izskanējis oficiāli, ka seriāla “Troņu spēles” jaunākā sezona “Ir iestājusies ziema” būs priekšpēdējā daļa kulta seriālam. Kā var noprast pēc nosaukuma – galvenais uzsvars būs Ledus jātniekiem un mūžīgās ziemas atnākšanai. Un jau šobrīd pasauli ir pārņēmusi ziema. Vakar Londonas centrā negaidīti iejāja “Tumsas karalis” ar saviem ledus jātniekiem. Savukārt, šorīt Losandželosā uzsniga sniegs. Un ledū iesalušajā slavenību bulvārī, greznos tērpos uz seriāla ballīti ieradās visi galveno lomu atveidotāji.

Arī Rīgā risināsies seriāla fanu pasākums. Uz pirmās sērijas kopīgu skatīšanos kinoblogeri seriāla fanus aicina uz “Forum Cinemas” kinoteātri.  Vienalga, vai kinoteātrī kopā ar pārējiem faniem vai mājās ērtā dīvānā “Troņu spēles” ienāks mūsu dzīvē ar ziemu.

Un ziemas ainas seriālā būs patiešām iespaidīgas. Ledus jātnieku šajā sezonā būs daudz. Pēc neoficiālas informācijas, visas sezonas tapšanas laikā tieši “White Walkeriem” tika gatavoti vēl pieci papildus filmēšanas paviljoni. Starp citu, viens no Belfāstas paviljoniem atradās pavisam netālu Polijā esošajā Veļičkas pilsētā.  Par to, ko seriālā darīs Eds Širans un britu grupa “Bastille” mēs uzzināsim jau no šīs svētdienas.

Foto: publicitātes foto

Saistītās tēmas: Game of ThronesTroņu spēles

youtube icon
Abonēt youtube