Aizraujošās sāgas “Troņu spēles” septītā, priekšpēdējā sezona tiek gaidīta ar neskaitāmām versijām, kas un kā varētu notikt seriāla turpmākajās sērijās. Un patiesībā, lai izsekotu šīs sezonas notikumu pavērsieniem, ir vērts vēlreiz noskatīties seriāla pašu pirmo sēriju. Lielākā daļa noslēpumu tiks šķetināta Vinterfelas pils apbedījumos. Tad, nu portāls ritakafija.lv seriāla kvēlākajiem faniem piedāvā dažus notikumus, kas gaidāmi šajā sezonā.

  1. Pēdējie vilki.

Atcerēsimies pirmo sēriju, kad pieci Stārku bērni un dzimtas bastards Džons Snovs tika pie “ziemas vilku” mazuļiem. Katram Stārkam pa vilkam. Lēdija, kas piederēja Sansai tika nodurta pirmā. Robam Stārkam tika augumā lielākais vilks vārdā Pelēkais Vējš. Viņa vilks gāja bojā tāpat, kā pats Robs “Sarkano kāzu” laikā.  Brena Stārka vilks vārdā Vasara sevi uzupurēja, lai izglābtu savu saimnieku no “Ledus jātniekiem”. Savukārt, jaunākā Stārku dzimtas brāļa Rikona vilka “Pinkainais suns” izkropļoto galvu, puisis redzēja īsi pirms savas nāves iepriekšējās sezonas pēdējā sērijā. Taču, visi Stārku un dzīvnieku mīļi var atplaukt smaidā. Aizvien ir dzīvs Džona Snova vilks Spoks un šajā sezonā atgriezīsies arī Ārija Stārka un viņas mežā padzītais vilks Nīmerija. Tiesa, skatītājus sagaida simbolisks rēbuss, kāpēc vilki Lēdija un Vasara ir miruši, bet viņu saimnieki aizvien ir dzīvi…

https://www.youtube.com/watch?v=QbJfxxp4KHw

2. Bastarda atgriešanas.

Un kā vēl viena labā vēsts seriāla faniem ir nogandētā karaļa Roberta Barateona bastarda Gendrija atgriešanās seriālā. Nav zināms, cik ilga un laimīga būs viņa atgriešanās. Taču, izskan versijas, ka viņš būs ilgdzīvotājs un būs vienīgais Barateonu dzimtas īstais pēctecis.

https://www.youtube.com/watch?v=LE4D0attDaw

3. Nakts karaļa identitāte.

Jau iepriekšējā sezonā mēs uzzinājām par to, kā radās dīvaino “Ledus jātnieku” armijas vadonis Nakts karalis. Šī sezona saucās “Ziema ir klāt” un skatītāji uzzinās, kas īsti bija vīrs, ko pārvērta Nakts karalī. Seriāla fani jau gandrīz gadu nodarbojās ar minējumiem, kas īsti būs ledainais ļaundaris. Un viena no ticamākajām versijām ir, ka Nakts karalis un Brens Stārks ir viens un tas pats cilvēks tikai citos laikos.

4. Trešais Tārgārjens.

Seriālā viss ir simbolos. Un Tārgārjenu simbols ir pūķis ar trim galvām. Šai dzimtai viss ir saistīts ap un ar skaitli trīs. Mēs zinām pie šīs dzimtas pieder Dinerīsa Tārgārjena un Džons Snovs. Tomēr, ir vēl viens Tārgārjens. Džons Snovs savu identitāti uzzinās Vinterfelas pils apbedījumos. Visdrīzāk tur arī būs atrodama atbilde arī par trešo Tārgārjenu.

5. Ziema klāt!

Ziema beidzot būs klāt. Episki skati ar ziemu, ledu, un daudziem “Ledus jātniekiem”. Episki skati ar ziemu gaidāmi būs vairākās šīs sezonas sērijās. Starp citu, dažās no šīm ainām filmējās arī šo rindiņu autors. Tad, nu gaidām seriālu un priecājamies par to, ka beidzot “Ziema ir klāt!”

https://www.youtube.com/watch?v=oNYoViuv_qQ

Foto: publicitātes foto

Saistītās tēmas: Jaunā sezonaTroņu spēles

youtube icon
Abonēt youtube