Jūrmalā Teātra ielā jau pāris gadus savas vasaras laimīgās dienas vada Krievijā populārais Kazahstanas aktieris Emanuils Vitorgans. Arī aktiera vedekla – skandalozā televīzijas zvaigzne Ksenija Sobčaka bieži ir viesojusies šajā Jūrmalas villā. Principā pie aktiera ir viesojies teju viss Krievijas šovbiznesa zieds. Taču, nu viņa villu apciemojuši arī vietējie zagļi.

 

Šīs nedēļas sākumā nepatīkamu apciemojumu savā Jūrmalas villā piedzīvojis populārais Krievijas aktieris Emanuils Vitorgans. Viņa apartamentos paviesojušies garnadži un, kā sociālajos tīklos raksta viņa sieva Irina, apgānījuši šejienes māju sajūtu. “Mēs Jūrmalā ieradāmies ar labu misiju. Žēl, ka kāds to nesaprata,” facebook.com norādīja aktiera dzīvesbiedre. Viņa piebilda, ka zādzības vakarā tieši atzīmēta piecu gadu jubileja kopš Jūrmalā darbojas “Vitorgana klubs”. “Mēs dzīvojam Teātra ielā. Varbūt šie necilvēki izlasīs, sapratīs, kura mājā viņi iedrošinājušies ielauzties, un nokaunēsies. Kādreiz aktieris bija neaizskarams,” norādījusi Irina. Nozieguma brīdī mājās atradusies viņu palīdze mājas darbos, kura savā istabā gulējusi un zagļu rosīšanos pat nav dzirdējusi. To, ka mājā pabijuši garnadži, pamanījuši paši laulātie, kad pēc vieniem naktī atgriezušies no svinībām.

Arī pats aktieris sarunā ar presi atklāj, ka pārdzīvo, ka vispār ir noticis zādzības fakts nevis par nozagtajām mantām. Aktieris atklāj, ka viņam šobrīd ir nepatīkami atrasties savā Jūrmalas mājā. Un pieskaroties pat ikdienišķiem priekšmetiem viņu pārņem sajūta, ka te ir pieskāries arī cilvēks, kas šajā mājā ienācis ar ļaunumu. “Kāds ir apgānījis namu, kurš vienmēr ir bijis silts, ērts un viesmīlīgs,” tā sociālajos tīklos savu sašutumu pauž vīrieša sieva Irina.

Interesanti, kā vienu laiku šis Jūrmalas nams bija ieguvis Krievijā iesauku “dumpinieku štābs”. Šāds gods namam ticis, pateicoties aktiera vedeklai Ksenijai Sobčakai, kas ir viena no aktīvākajām Krievijas prezidenta Vladimira Putina kritizētājām. 2014.gadā viņa visai bieži viesojās vīratēva Jūrmalas īpašumā.

Foto: publicitātes foto

Saistītās tēmas: Emanuils VitorgansJūrmalaZagļi

youtube icon
Abonēt youtube