Kalnciema kvartāls sadarbībā ar MESTY Gourmet uzsāks Latvijā vēl nebijušu ”Street food” pasākumu sēriju.

Sākot ar augusta pirmo trešdienu, Kalnciema kvartālā sākas jauna pasākuma tradīcija, kas veltīta ”Street food” kultūrai ar mērķi to popularizēt Latvijā, iepazīt tuvāk pašmāju labākos restorānus, atraktīvākos darboņus un vienkārši ēstgatavošanas entuziastus. Pirmais pasākums plānots jau 2. augustā.

”Street food” raksturīgas divas galvenās pazīmes – ēdiens tiek gatavots “uz ielas”, ēdienu busiņos, teltīs, uz griliem vai citām iekārtām turpat visu acu priekšā. Otrs – ēdiens tiek pasniegts jau pilnībā gatavs un ēdams uzreiz.

Vēl svarīgi, ka ielu ēdieni parasti ir lētāki, nekā restorānu piedāvātais, bet bieži vien izceļas ar oriģinālām pagatavošanas tehnikām, dažādām inovācijām un prasmi īsā laika posmā kvalitatīvi apkalpot lielu skaitu cilvēku.

Sekojot pasaules tendencēm, interesējoties par ēdienu kultūru, iespaidojoties no citu un pašu pieredzes stāstiem un redzētā ārzemēs, Kalnciema kvartāls sadarbībā ar Mesty Gourmet , ēdienu kultūras entuziasti, nonācis pie skaļa secinājuma – ”Street Food” kultūrai Latvijā būs būt!

Jau 2. augustā, 18:00 Kalnciema kvartālā norisināsies pirmais pasākums, kas uzsāks mūsmājās vēl nebijušu pasākumu ķēdi. Būs iespēja sastapt ēdināšanas jomas profesionāļus, entuziastus, nobaudīt lieliskas maltītes un degustācijas, pavadīt laiku neformālā gaisotnē un labas mūzikas pavadībā.

Saistītās tēmas: kalnciema kvartāls

youtube icon
Abonēt youtube