Cilvēki, kas ir nozaguši basketbolista Kaspara Kambalas draudzenes Zanes Pertnikas-Gromovas facebook.com profilu, vervē meitenes sūtīt kailfoto it kā žurnāla “KLUBS” konkursam. Par viltvāržiem sociālajos tīklos brīdina žurnāla redakcija, kas jau saņēmusi sūdzības.

 

Jau pirms vairākiem mēnešiem nepatīkamu incidentu piedzīvoja Zane Pertnika-Gromova, kad viņas telefons nozuda un kāds uzlauza viņas facebook.com kontu. Tika nomainīts iepriekšējais e-pasts un Zane vairs nevar piekļūt savam profilam šajā sociālajā tīklā. Diemžēl, visi mēģinājumi sazināties ar facebook.com administrāciju bijuši neveiksmīgi. Un meitenes vārdā sociālajos tīklos saimnieko viltvārži. Taču, nu izrādās viltvārži Zanes vārdā aicina meitenes sūtīt kailfoto, it kā, lai piedalītos žurnāla “KLUBS” konkursā.

“Žurnāla “KLUBS” redakcija turpina saņemt signālus, ka redakcijas vārdā uzdarbojas krāpnieki, kuri vēršas pie meitenēm ar aicinājumu iesūtīt savus fotoattēlus un video. Redakcijai ir informācija, ka šādi fiktīvi aicinājumi tiek izsūtīti no Zanes Pertnikas-Gromovas facebook.lv profila, kas, pēc mūsu ziņām, ir ticis uzlauzts. Žurnāla “KLUBS” redakcija informē, ka tā nevienu personu nav pilnvarojusi darboties par starpnieku fotomodeļu piesaistīšanai un neuzņemas atbildību par viltvāržu rīcību. Vēršam jūsu uzmanību, ka informācija par visām žurnāla “KLUBS” rīkotajām un ar KLUBU saskaņotajām aktivitātēm tiek publicēta tikai žurnālā, izdevniecības interneta vietnē, kā arī žurnāla oficiālajos profilos sociālajos tīklos,” šodien brīdina žurnāla izdevniecība.

Foto: facebook.com

youtube icon
Abonēt youtube