Dzintaru koncertzālē svētdien noslēdzās festivāls “Laima Vaikule Rendez Vous Jūrmala” un noslēgumā netrūka pārsteigumu, tostarp arī politisku intrigu. Kopā ar mūsu Laimu Vaikuli uz skatuves kāpa uzlecošā zvaigzne Emins Agalarovs. Mums viņš ir miljonāru dēliņš, kas Baku rīko festivālu. Savukārt, rietumu presei viņš ir ASV prezidenta Donalda Trampa starpnieks ar Krieviju.

 

Nenoliedzami Laimai Vaikulei par viņas apņēmību un darba sparu noorganizēt kvalitatīvi baudāmu vieglās mūzikas festivālu ir jādāvina lauru vainags un olīvu zari. Tomēr, ir jābūt pilnīgi naivam, lai domātu, ka lielākā daļa festivāla ietekmīgo viesu no Krievijas ierodas tikai baudīt mūziku. Gluži kā savulaik “Jaunais Vilnis”, tā tagad “Laima Vaikule Rendez Vous Jūrmala” ir neitrāla teritorija, kurā satikties īstajiem cilvēkiem un izrunāt savas intereses biznesā un politikā. Un runājot par politiku, viens no odiozākajiem šī festivāla viesiem bija 37 gadus vecais Azerbaidžānas dziedātājs Emins jeb īstajā vārdā Emins Agalarovs. Šobrīd dzimtajā pilsētā Baku viņš ir galvenā estrādes zvaigzne. Turklāt, viņš augusta mēnesī rīkos vienu no grandiozākajiem šejienes festivāliem. Starp citu, tajā viesosies arī mūsu Laima Vaikule. Taču, nokāpjot no skatuves, viņš ir viena no ietekmīgākā Krievijas biznesa haizivs miljardiera Arasa Agalarova dēls. Jau no pusaudža vecuma dziedātājs uzturas aiz okeāna esošajā saules ielejā Losandželosā. Un ilgus gadus viens no viņa tēva tuviem draugiem ir patreizējais ASV prezidents Donalds Tramps. Tik tuvs draugs, ka viņš pat ir nofilmējies jaunā censoņa dziesmas videoklipā. Draudzība starp abām ģimenēm ir visai cieša un tieši Emins tiek uzskatīts par Trampa starpnieku Krievijā.

 

Jūrmalā notiekošajā festivālā vīrietis no preses vairījās un intervijas nesniedza. Un nav nekāds brīnums, jo uz Jūrmalu viņu medīt bija ieradušies žurnālisti no CNN. Pirms pāris nedēļām ASV prezidenta Donalda Trampa dēls publiski atzinās, ka priekšvēlēšanu kampaņas laikā ticies ar kādu Krievijas juristi un citām personām, lai saņemtu nomelnojošu informāciju par Hilariju Klintoni. Un tieši Emins ir starpnieks par kuru runāja Trampa dēls.

Foto: Jānis Ogle un publicitātes foto

youtube icon
Abonēt youtube