Par sava veida mūzikas fenomenu var uzskatīt pašmāju repa grupu “Singapūras Satīns”, un Liepājā notikošajā pludmales festivālā viņi bija teju elku vietā. Vakara sākumā savdabīgais veidojums spēja pulcēt teju visus pasākumā esošos tīņus, kas pilnā balsī spiedza pie skatuves, taču īstu šovu grupas dalībnieki sarīkoja aizkulisēs “Meet& Greet” laikā.

 

Sestdienas vakara viena no gaidītākajām festivāla “Summer Sound” blicēm bija repa grupa “Singapūras Satīns”. Savdabīgo veidojumu sagaidīja un pavadīja ar pamatīgām ovācijām. Tiesa, puiši uzreiz pēc koncerta nedevās mājup ceļā, bet ļāvās nelielām izpriecām ar faniem “Meet & Greet” telpā. Šķiet, ka vislielākā sajūsma par šo tikšanos bija “Singapūras Satīna” dalībniekam ar skatuves vārdu Nokio Katana. Jau ienākot viņš bija paspējis atpogāt kreklu, bet, ieraugot fanus un fotogrāfus, puisis nolaida zemāk džinsu bikses, lai klātesošie varētu novērtēt viņa apakšbikses. Sarkani zilās krāsās ar uzrakstu “Gints Bude” tika zibinātas daudzas reizes un klātesošie fani neslēpa savu sajūsmu.

Šoreiz grupas fani bija pagadījušies tādi kūtri. Un, lai kaut kā atdzīvinātu atmosfēru, grupas līderis, saukts par Salvadors daLean, nolēma iedzert nedaudz aliņu un apskaut sanākušos fanus. Pēc šī nelielā sentimenta grupas vadonis piedāvāja faniem uztaisīt beidzot kādas kopbildes. Tiesa foto sesijas laikā grupas līderis norādīja, ka vēlās, lai viņam klēpī sēdētu puisis un kopbilde izskatītos gejiskāka (orģinālā leksikā lietots vārds, kas sākās pida…). Uz šo piedāvājumu parakstījās tikai viens no grupas faniem, pārējie kautrīgi sastājās apkārt dīvāniņam.

Foto: Jānis Ogle

Saistītās tēmas: LiepājaSingapūras SatīnsSummer Sound

youtube icon
Abonēt youtube