Jauns klips ir pietiekoši svarīgs notikums, lai sarīkotu ballīti pat otrdienā.  Un dziedātājai Samantai Tīnai ballīti izdevās sarīkot godam. Viņas nelielo koncertu ieradās klausīties virkne pašmāju slavenību. Arī vietējās kaijas pārstāja klaigāt un rūpīgi klausījās, kas notiek zem “Galerija Rīga” terases stikla jumta.

 

Par godu klipam dziedātāja Samanta Tīna viesus aicināja nopozēt kopā ar zelta telefonu un izbaudīt nelielu improvizētu koncertu. Zelta telefons nenoliedzami bija topā un sanākušie viesi nelaida iespēju iemūžināties ar šo klipa aksesuāru. Pati dziedātāja stāstīja, ja kādreiz viņai būs muzejs, šis telefons noteikti tajā būs apskatāms. Tiesa, portālam ritakafija.lv izdevās noskaidrot kādu intriģējošu noslēpumu saistībā ar šo aksesuāru. “Nokrāsotie telefoni vienkārši nežūst. Un īstenībā telefona vads aizvien ir lipīgs. Es ceru, ka neviens dikti nesasmērēsies,” bažu pilna balsī atklāja Samanta.

Starp dziedātājas burziņa viesiem bija arī sabiedrībā zināmi cilvēki – sveikt kolēģi nozīmīgajā dienā bija ieradusies dziedātāja Liene Greifāne, mūziķis Kaspars Ansons, TV seja Liene Bērziņa, dziedātājs Markus Riva, Saeimas deputāts Hosams Abu Meri, sabiedrības dāma Ināra Marmali-Trēziņa un kaiju pāris. Tiesa lidojošie dziedātājas fani koncertu rūpīgi vēroja sēdot uz terases stikla jumta. Un dziesmas “Esi man klāt” piedziedājums lidoņiem pat lika sarosīties un nedaudz padziedāt līdzi. Nenoliedzami telefona ballīte bija godam izdevusies un sanākušie ar ovācijām noskatījās dziedātājas jauno klipu.

Foto: Jānis Ogle

youtube icon
Abonēt youtube