Latvijā veidotā pasaulē pazīstamā šova “X faktors” žūrijā būs latviešu grupas “Prāta Vētra” ierakstu kompānijas un menedžmenta vadītāja Aija Auškāpa, portālu ritakafija.lv informēja “MTG TV Latvia” pārstāve Laima Kristapsone.

Šīs nedēļas laikā interneta vietnē “xfaktors.lv” rīkotajā prognožu spēlē tiks atklāti vēl divi žūrijas locekļu vārdi.

Auškāpa “Prāta Vētras” ierakstu kompānijas un menedžmenta vadītāja ir kopš 2002.gada. Šajā laikā viņa strādājusi pie vairāku “Prāta Vētras” albumu un koncertierakstu tapšanas. Tāpat grupai organizētas un producētas koncerttūres pa Krieviju, Baltijas valstīm, Lielbritāniju un Īriju, kā arī nodrošināta dalība tādos mūzikas festivālos kā “Glastonberija” (Lielbritānija), “Našestvije” (Krievija), “Sziget” (Ungārija) un citos. Papildus tam Auškāpa ar “Prāta Vētras” dalībniekiem radījusi jaunus zīmolus “Mītavas alus” un “Mītavas ūdens”, kā arī “ekase.lv”.

Kā  jau vēstīts, šovu “X faktors” vadīs latviešu mūziķis un producents Markus Riva.

Kā  jau iepriekš portāls ritakafija.lv ziņoja, rudenī televīzijas kanāls TV3 skatītājiem piedāvās Latvijā veidotu pasaulē pazīstamo mūzikas šovu “X Faktors”, kurā Latvijas muzikālajiem talantiem būs iespēja izcīnīt savu iespēju nokļūt slavas zenītā un attīstīt sevi profesionāli.

“X faktors” ir pasaules mērogā pazīstams televīzijas realitātes šovs, kura mērķis ir atrast jaunus dziedošos mūzikas talantus. Skatītājiem tā ir iespēja just līdzi saviem favorītiem, savukārt mūziķiem – attīstīt sevi pieredzējušu nozares profesionāļu vadībā, iegūt klausītāju atzinību un, iespējams, atspērienu veiksmīgai mūziķa karjerai. Starp spožākajiem “X Faktora” veiksmes stāstiem, kuri ieguvuši pasaules slavu pēc dalības šovā, var minēt tādus vārdus kā “One Direction”, britu dziedātāju Džeimsu Arturu un viņa tautieti, dziedātāju Leonu Luisu.

Saistītās tēmas: Aija AuškāpaPrāta VētraX-FactorX-faktors

youtube icon
Abonēt youtube