Rīgas svētku laikā tiks slēgta 11.novembra krastmala un pilsētā būs ieviesti ievērojami satiksmes ierobežojumi, aģentūru LETA informēja Rīgas pilsētas pašvaldībā.

Līdz 21.augusta plkst.7 būs slēgta transportlīdzekļu satiksme (arī velorikšām, elektromobīļiem un zirgu pajūgiem)11.novembra krastmalā, posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai, 11.novembra krastmalai paralēlā ielā posmā no Jaunielas līdz Poļu gātei un Bīskapa gātei.

19.augustā no plkst.7 līdz 20 būs slēgta satiksme Eksporta ielas posmā no Elizabetes ielas līdz Muitas ielai. Ierobežojumi neattiecas uz transportlīdzekļiem ar pasākuma organizētāju izsniegtām caurlaidēm un transportlīdzekļiem, kuriem nepieciešams iekļūt un izkļūt no Rīgas pasažieru ostas.

No šodienas plkst.21 līdz 20.augusta plkst.9 satiksme būs slēgta uz AB dambja. Savukārt no rītdienas, 19.augusta, plkst.5 līdz 20.augusta plkst.20 Reformācijas laukumā pie Sv.Pētera baznīcas no Kungu ielas puses. Ierobežojumi neattiecas uz transportlīdzekļiem ar pasākuma organizētāja izsniegtām caurlaidēm un ēku Kaļķu ielā 2, Grēcinieku ielā 11, Skārņu ielā 7 iedzīvotājus. Tāpat no rītdienasplkst.21 līdz 24 būs slēgta apgriešanās vietā 11.novembra krastmalā, virzienā uz Kaļķu ielu.

Transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana (izņemot transportlīdzekļus ar speciālām caurlaidēm) līdz 21.augusta plkst.7 būs liegta 11.novembra krastmalas posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai, 11.novembra krastmalas paralēlajā ielā, posmā no Jaunielas līdz Poļu gātei, un Bīskapa gātē.

No šodienas plkst.20 līdz 20.augusta plkst.20 apstāšanās un stāvēšana būs liegta Kaļķu ielas posmā no 11.novembra krastmalas līdz Rātslaukumam (RTU autostāvvieta). Ierobežojumi neattiecas uz transportlīdzekļiem ar pasākumu organizatoru izsniegtām caurlaidēm un ar caurlaidēm Rīgas domes autostāvvietā.

Tāpat apstāšanās un stāvēšana no 19.augusta plkst.8 līdz 22 būs liegta Maskavas ielas posmā no Spīķeru ielas līdz Turgeņeva ielai (ielas labajā pusē), līdz 21.augusta plkst.22 laukumā pie Rīgas Kongresu nama, no šodienas plkst.21 līdz 19.augusta plkst.2 un no 19.augusta plkst.21 līdz 20.augusta plkst.2 Ojāra Vācieša ielas posmā (abās pusēs) no Friča Brīvzemnieka ielas līdz Hermaņa ielai.

No 19.augusta plkst.11 līdz 18 un no 20.augusta plkst.11 līdz 18 apstāties un stāvēt būs aizliegts ceļā uz Spilves lidostu, bet no šodienas plkst.9 līdz 20.augusta plkst.17 apstāšanās un stāvēšana ir aizliegta Balasta dambja posmā no Āzenes ielas līdz Ogļu ielai.

Nepieciešamības gadījumā atstātie transportlīdzekļi tiks pārvietoti uz tuvāko stāvēšanai atļauto vietu

Rīgas pilsētas pašvaldība aicina ņemt vērā, ka no 15.augusta plkst.10 līdz 20.augusta plkst.9 ir ierobežota visu veidu kuģošanas līdzekļu satiksme Daugavas akvatorijā starp Vanšu tiltu un Akmens tiltu, no šodienas plkst.10 līdz 20, no 19.augusta plkst.11 līdz 17 un no 20.augusta plkst.10 līdz 17 tiks ierobežota visu veidu kuģošanas līdzekļu satiksme Daugavas akvatorijā starp Vanšu tiltu un Akmens tiltu (izņemot kuģošanas līdzekļus, kuru piestātnes atrodas posmā no Akmens tilta līdz Vanšu tiltam, kuģošanas līdzekļus ar organizatoru izsniegtām caurlaidēm un ievērojot sacensību norises vietas plānu).

19.augustā no plkst.11 līdz 17 un 20.augustā no plkst.10 līdz 17 tiks slēgta kuģu piestātne Nr.1 pie Lielā Kristapa. Turklāt no 19.augusta plkst.12 līdz 18 tiks aizliegts atrasties un tiks slēgta visu veidu kuģošanas līdzekļu satiksme Pilsētas kanālā, posmā no Bastejkalna līdz Latvijas Nacionālajai operai.

Savukārt no 20.augusta plkst.11 līdz 18 tiks aizliegts atrasties un tiks slēgta visu veidu kuģošanas līdzekļu satiksme Pilsētas kanālā, posmā no Bastejkalna līdz Krišjāņa Barona ielai, bet no 19.augusta plkst.21 līdz 20.augusta plkst.1 tiks slēgta visu veidu kuģošanas līdzekļu satiksme Daugavas akvatorijā starp Akmens tiltu un Vanšu tiltu kuģošanas līdzekļiem, kuriem piestātnes atrodas posmā no Akmens tilta līdz Vanšu tiltam jāatrodas nekustīgi piestātnēs.

Turklāt līdz 21.augusta plkst.7 tiks organizēta divvirzienu satiksme Pils ielas posmā no Poļu gātes līdz Doma laukumam, un Doma laukuma posmā no Pils ielas līdz Jēkaba ielai.

19.augustā no plkst.23 līdz 23.15 nepieciešamības gadījumā tiks ierobežota vai slēgta transportlīdzekļu satiksme (izņemot sabiedriskā transporta satiksmi) 13.janvāra ielas posmā no Raiņa bulvāra līdz 11.novembra krastmalai, 11.novembra krastmalas posmā no 13.janvāra ielas līdz Akmens tiltam, Uzvaras bulvāra posmā no Valguma ielas līdz Akmens tiltam un pāri Akmens tiltam.

Turklāt šovakar no plkst.21 līdz 20.augusta plkst.9 tiks slēgta gājēju satiksme uz AB dambja.

Rīgas svētku pasākumu laikā no 18.augusta līdz 20.augustam tiks aizliegta velorikšu, alus velosipēdu un zirgu pajūgu satiksme Vecrīgas teritorijā un 11.novembra krastmalā.

Saistītās tēmas: Rīgas svētki 2017satiksmes ierobežojumi

youtube icon
Abonēt youtube