Odesā dzīvojošā blondīne Olga Trošina šonedēļ ir viena no nīstākajām personām sociālajos tīklos. Viņas facebook.com publicētais video ar nosaukumu “atriebība vīram” ar savu brutalitāti šokēja pasauli. Portāls ritakafija.lv centās noskaidrot, vai tiešām kāds ir tik slims, lai publicētu video kā nožņaudz sava bijušā vīra suni.

Iespējams, arī jūs pamanījāt facebook.com klejojošo stāstu par kādu Odesā dzīvojošo Olgu, kas aiz atriebības vīram pakar vācu aitas suņuku. Un savu darbību iemūžina video. Vairāk kā 400 tūkstošu cilvēku ir dalījušies ar šo ierakstu un lūguši uzsākt pret redzamo sievieti kriminālprocesu. Kaut arī video jau ir kļuvis virāls, pati Olga to no savas facebook.com lapas ir izņēmusi. Un nekas vairs neliecina, ka nežēlīgās darbības ar suni būtu veikusi viņa. Kā raksta vietne inforesist.org sievietei ir piecpadsmit gadus vecs dēls un divi suņi. Šobrīd viņa šķiras no vīra. Tāpēc kopā ar savu piegulētāju “izņirgājās” spīdzinot suni, ko dēlam dāvinājis bijušais vīrs. Suns esot dzīvs un viņu pēc daudzajiem cilvēku iesniegumiem konfiscējuši varas pārstāvji.

Savukārt, pati vaininiece saviem nīdējiem komentāros atbild, ka tas viss esot neveiksmīgs joks. Ar suni esot viss kārtībā un viņš guļot līdzas savai pāridarītājai un laizot viņai pat pakaļu. Viņai pat uzradušies aizstāvji, kas komentāros raksta, ka suns pakāršanas brīdī atradies uz galda, un nav nekādu iemeslu dāmai pārmest cietsirdīgu izturēšanos pret dzīvnieku. Vai arī jums skatoties video šķiet, ka suns saprot šo saimnieces joku?


Foto: facebook.com

Saistītās tēmas: moka suniOdesaUkrainavardarbība

youtube icon
Abonēt youtube