Nedēļas nogalē pašmāju mūziķis Lauris Reiniks viesojās mūsu ziemeļu kaimiņzemē Igaunijā. Kopā ar Reiniku uz igauņu galvaspilsētu devās arī dejotāja Aleksandra Kurusova, lai nosvinētu bijušā Igaunijas premjera Tāvi Reivass un realitātes šova uzvarētājas Luisa Verka kāzas. Svinībās mūsu Reinikam beidzot izdevās dzīvē satikt savu igauņu versiju dziedātāju Koitu Tome. 

Tāvi Reivass (37) ir Igaunijas Reformu partijas politiķis un bijušais Igaunijas premjerministrs. Pirms premjerministra amata Reivass darbojās kā Igaunijas Sociālo lietu ministrs. Jau gandrīz desmit gadus viņam bija romantiskas attiecības ar dziedātāju un šova “Igaunija meklē superzvaigznes” līderi Luisu Verku (30). Abi audzina arī meitiņu Minu Rianna Reivass (8). Aizvadītajā nedēļas nogalē viņi beidzot devās Tallinā esošajā katedrālē pie altāra, lai viens otram teiktu “Jā”.

Kāzu ceremonijā un pēc tam vakara svinībās piedalījās arī mūsu Lauris Reiniks ar pavadoni dejotāju Aleksandru Kurusovu. Svinīgajā daļā abi bija saskaņojuši tērpus ar dzeltenas krāsas elementiem. Savukārt, nakts ballītē Reiniks iemūžinājās ar savu igauņu versiju dziedātāju Koitu Tome (Abus dziedātājus ļoti bieži salīdzina un Reiniku Igaunijā dēvē par “latviešu Koitu Tome” J.O). Nakts gaitā Reiniks izbaudīja ballīti un pat ļāvās paplosīties uz skatuves dziedot “Es skrienu” igauniski. Svinības risinājās vienā no greznākajām Igaunijas pilīm “Kõltsu Mõis”.

 

https://www.instagram.com/p/BYDFT04gUm3/?taken-by=laurisreiniks

https://www.instagram.com/p/BYDVU8sgKfs/?taken-by=laurisreiniks

Foto: instagram.com

youtube icon
Abonēt youtube