Šovasar pēc vairāku gadu pārtraukuma dziedātāja Samanta Tīna jeb īstajā vārdā Samanta Poļakova atkal kļuva par blondīni. Šonedēļ, viesojoties pie kaimiņiem leišiem, dziedātāja turpina pārsteigt ar frizūru maiņu – šoreiz ļaujot sev pieaudzēt garas matu šķipsnas.

 

Vakar, 21. augustā, Samanta Tīna sociālajā tīklā instagram.com dalījās ar foto, kas ļauj novērtēt viņas jauno frizūru – dziedātāja nesen pieaudzējusi mākslīgos matus. Vēl pirms nedēļas videoklipa “Es – Telefons” prezentācijā Samantas mati sniedzās nedaudz pāri pleciem, bet tagad tie kļuvuši manāmi garāki un pārsedz skatuves mākslinieces krūtis. Kā liecina foto apraksts, krāšņajām pārvērtībām Tīna ļāvusies kādā frizētavā Lietuvā.

Jāatgādina, ka oriģināli Samanta ir blondīne, taču uzsākot dalību TV šovā “O! Kartes akadēmija” viņa kļuva par košu sarkanmati un pēcāk vairākus gadus lepojās ar melnu matu krāsu. “Vienkārši gribējās kaut ko mīļāku, maigāku,” tā savas vizuālās pārmaiņas šovasar portālam ritakafija.lv komentēja pati Samanta Tīna.

Foto: instagram.com un RK ar’hivs

 

Saistītās tēmas: samanta tīnastila maiņa

youtube icon
Abonēt youtube