Pagaidām Dailes teātra jaunpienācējs aktieris Niklāvs Kurpnieks ir pazīstams kā piedeva savai draudzenei aktrisei Dārtai Denevičai. Epizodiski viņš uz teātra skatuves figurē vairākās lomās, taču tas ir tik epizodiski, ka viņa vārds programmiņā ir īpaši jāuzmeklē. Taču, šonedēļ aktieris caur sociālajiem tīkliem nolēma sevi nodemonstrēt visā krāšņumā – kā no mātes miesām nācis. Tiesa no aizmugures un ļautiņiem ir iespēja patrīt mēles par aktiera pliko pakaļu.

 

Dailes teātris šajā sezonā skatītājus mēģinās uzrunāt ar vairākām orģinālām idejām, kas savu pirmizrādi piedzīvos jau šajā rudeni. Pirms brīža jau rakstījām par aktrises Zeltiņas atgriešanos. Savukārt, Mazajā zālē jau 22.septembrī pirmizrādi piedzīvos izrāde “Zēni”. Šeit galvenā loma atvēlēta tikko no augstskolas absolventu sola nākušajam Kurpniekam. Interesanti, ka šī būs viņa lielā tikšanās ar savu mīļoto sievieti Dārtu Deneviču uz vienas skatuves.

https://www.instagram.com/p/BYI5zOFlA6d/

Abu attiecības sākās šī gada pavasari. Un Kurpnieks bieži ir redzams staigājoties pa parku ar savas mīļotās Vipetu šķirnes suni. Vienā no šādām pastaigas reizēm Kurpnieks atbrīvojies no apģērba un ļāvies iemūžināties pilnīgi kails vienā no parkiem. Šo savdabīgo fotogrāfiju aktieris publicējis arī sociālajā tīklā instagram.com

Foto: instagram.com un Dailes teātra publicitātes foto

youtube icon
Abonēt youtube