1.septembris jeb “zinību diena” visiem paliek uz mūžu atmiņā ar pašu pirmo skolas dienu. Mazos pirmklasniekus uz pirmo stundu ieved jaunieši, kam vasarā gaidāms divpadsmitās klases izlaidums. Šogad pirmās skolas dienas pārdzīvojumus no jauna atminējās arī trīs sabiedrībā pazīstamas dāmas, kuru meitiņas šogad uzsāk skolas gaitas.

Dziedātāja Liene Šomase savas meitiņas pirmajai skolas dienai sāka gatavoties vēl iepriekšējā vakarā. Neskatoties uz saaukstēšanos, viņa ķērās pie kulinārijas brīnumu veidošanas. Un meitiņas pirmajai skolas dienai sarūpēja pašas ceptu rūgušpiena ābolu kūku. Gabriela skolas solā sēdās smaidīga, bet viņas slavenā mamma atzinīgi novērtēja meitas pirmo klases audzinātāju. Liene sociālajos tīklos ievietoja pašas veidotu foto kolāžu par 1.septembri.

Arī dziedātājas Dženijas May jeb īstajā vārdā Maijas Stuģes meitiņa Sara šodien sāk skolas gaitas. Mazo skolnieci uz skolu pavadīja abi vecāki – dziedātāja Jenny May un tētis uzņēmējs Gatis Babris. Pēcāk abas dāmas ļāvās nelielai svētku foto sesijai pie strūklakas.

Sabiedrības dāma Liene Skulme šodien arī izbaudīja pirmās skolas dienas drudzi. Trīs meitu māmiņa šodien vēroja, kā skolas gaitas uzsāka viena no viņas meitām.

Par savu dēlu skolas gaitām sociālajos tīklos lepojās arī sabiedrībā populāri tēvi. Ar sava dēla pirmo skolas dienu sociālajos tīklos palepojās mūziķis un režisors Andis Grīva, kurš guva milzu popularitāti Lietuvā šovā “X-Factor”.

Savukārt, pašmāju labākais bokseris Mairis Briedis sociālajā tīklā instagram.com palepojās ar dēla kārtējo pirmo septembri un apsveicot arī pārējos šajā svētku dienā.

Foto: facebook.com

youtube icon
Abonēt youtube