Kino pasaules karstākais jaunums šovasar ir geju tēmai veltītā romance “Call my by your name”, kas nenoliedzami būs viens no galvenajiem pretendentiem uz “Oskara” nomināciju. Provokatīvā filma šonedēļ rotā vairāku izklaides žurnālu vākus un ir spraigi apspriests temats arī sociālajos tīklos. Atšķirīgie viedokļi šodien pamatīgi sabojāja attiecības starp diviem ietekmīgiem Holivudas aktieriem.

Divu bērnu tēvs Armies Hamers jau septiņus gadus dzīvo kopā ar savu laulāto draudzeni aktrisi Elizabeti Čamberi. Viņš šobrīd ir viens no apspriestākajiem Holivudas aktieriem, jo uz ekrāna iznākusi filma ,kas veidota pēc pretrunīgā geju mīlas romāna “Call my by your name”. Aktieris tajā atveido 24 gadus vecu Universitātes profesoru, kas ļaujas mīlas romānam ar 17 gadīgu skolnieku. Ir visnotaļ skaidrs, ka šī filma būs viena no galvenajiem pretendentiem uz “Oskara” nomināciju.

Processed with MOLDIV

Taču, viedokļi par šī romāna ekranizāciju ir visai atšķirīgi. Visai asu kritiku savam amata brālim Hameram izteica Holivudas leģenda septiņdesmitgadīgais Džeims Vudss. Neilgi pēc žurnāla “Entertainment Weekly” recenzijas slavenais aktieris sociālajā tīklā twitter.com  ziņoja: “Malači, jūs tikko nojaucāt visas barjeras, lai nepopularizētu #NAMBLA”. Tēmturis #NAMBLA ir atšifrējams, kā Ziemeļamerikas pedofilu tiesību grupa. Šis ieraksts pamatīgi nokaitināja filmas galvenās lomas atveidotāju Hammeru. “Vai tad tev nebija attiecības ar 19 gadīgo, kad tev jau bija 60 gadu,” pārmetoši jautāja Hammers. Vēl skandalozāku šo vārdu apmaiņu padarīja seriāla “Div ar pus vīri” zvaigzne Ambera Tablina. “Šis jaukais kungs man reiz piedāvāja braukt atpūsties divatā uz Lasvegasu. Es viņam pateicu, ka man ir tikai 16 gadi, uz ko viņš atbildēja. Tas ir vēl labāk,” atklāja Tablina. Teju pēc diennakts ilgas klusēšanas Džeims Vudss atbildēja, Amberas rakstītais ir meli. Uz ko aktrise norādīja, ka pārmērīga narkotiku lietošana nav nākusi par labu viņa veselībai, ja jau pat neatceras, kā būdams vecs onkulis viņš uzmācās jaunām meitenēm “General Hospital” filmēšanas laukumā.

Foto: publicitātes foto un twitter.com

youtube icon
Abonēt youtube